Ysmnkrcy CnsyeniHamile ay insallah kızım 2 sene resmen 3 4 saat uykuyla durdu bu insallah uyur bol bol :)
Hilossss Ysmnkrcy evet daha net gormustubdoktorum özellikle sıkışa gel dedi ama malum hamilelik ben hastane içinde hemen biseyler icip girdigim için sıkıntı olmadı
Zuhresule Ysmnkrcy 5 kaşık nutellaya ruhunu satıyor benimki hemen fildir fildir 😄 bi de onu dene bakalım
Arbie Ysmnkrcy merak ettim bakim gösterCekmi😍😍😍😍ben benim oğlana hep sıpa derim sıpa dicektim sizinkinede az daha 😂
bebekteyaparimkariyerde Ysmnkrcy valla benimki birden aç olunca çok fazla oynuyor hareketli oluyor aç gitmeyi dene
ValideSultan Ysmnkrcy 12 . Hafta detaylıda doktor söylemedi mi canım ikili test öncesi hocalar kemik yapısından anlıyormuş ki bende tuttu Fıstık ezmesini muza sür bir de ballı süt işe yarıyor bir de tuvalete gitme mesane dolu olunca sıkışıyor ya dönüyor
Glsmoztrk Bende 3 ayrı dr.a gitmiştim doktor arayışımdan dolayı 2si kıza benziyo ama net değil demişti 3.gittiğim çok güzel ilgilendi 15 dk tuttu beni hareket ettiği anda hemen bakmaya çalıştı gördü net kız dedi. Biraz doktorun uğraşması lazım aslında. Bide bizimki bacaklarını falanda kilitlemişti sağolsun. 😂 çikolata yiyip gitmiştim bende ama tembel bizimki sanırım 😂