Zxcbmdmkd Kızlar Allah aşkına yardım edin sütümün artması için ne yapabilirim damla damla geliyor ve bebeğimin şekeri düşüyor yoğun bakıma giriyor mama takviyesi yapıyorum ama boş, bana kesin süt arttırıcı bişey var mı önerebileceğiniz
prenses99 Zxcbmdmkd benim ilk kızımda bestlak damla önermişti doktor onu kullandığımda artmıştı doktorunuza danışın isterseniz
Meleekdincc Kurudut çok fazla süt yapıyor ve şekerli şeyler ama kuru dutu mutlaka deneyin tavsiye ederim ve bol bol su
Zxcbmdmkd Meleekdincc kuru dut yicekmiyiz öyle hastanede bulduğum kadar yiyorum maalesef canım bugün evime giderim inşallah düzelir
Zxcbmdmkd Es07 stres var maalesef dün hıçkıra hıçkıra ağlıyodum bebeğimin topuklarıni kaç defa deldiler
Havin49_ Zxcbmdmkd yani Cnm bebeğin şekeri düşecek kıvama geliyorsa ma a desteği yap bol bol sütünde bol su iç kuru incir ye ( çok faydasını görüyorum) ve bol bol sağım yap me kadar çok emzirsen sağım yapsan o kadar çok sütün olur
Zxcbmdmkd Havin49_ şifa olsun bebişine canım emziriyorum sonra mama veriyorum mecburen kuru inciri nasıl kullanıyorsun günde kaç defa
Havin49_ Zxcbmdmkd direk çiğ çiğ ağzıma atıyorum mesela iki tane yiyilrum biraz bekliyorum sonra süt sağıyorum bol bol su içiyorum gün içi gidip gelip ağzıma bi tane atıyoeuö
Akrepkadini Zxcbmdmkd canım bol bol su iç (yanında mutlaka şişeler olsun ) ve rezene çayı iç o da süt yapıyor ve yulaf al onu ye sabahları ve eğer süt pompası varsa ara sıra sağ sütünü eğer bebeğin yanındaysa memeni ver o ne kadar emerse o kadar hızlı gelir
Zxcbmdmkd Akrepkadini süt pompası yok ama biraz arttı bebişime yetiyor çok şükür inşallah dahada artar