mavikelebek54 Göğüs pedleri mi daha kullanışlı yoksa kalkan mı?Philips aventin kalkanı için iyi diyorlar.Ya da gümüş kapak mı daha iyi?Göğüs pedinde marka önemli mi lansinoh Philips mi daha iyi direk e bebeğin alınsa olur mu? Tecrübeleri dinlemek isterim 😅
sedaergl mavikelebek54 ben gumus kapak almistim hic yara olmadi. Gogus pedi de nornal e bebekten almistim sorun yasamadim iyidi. Gogus kalkani kullanmadim. 🌼
bsraasl mavikelebek54 ben gümüş kapak kullandım canım. Göğüs pedi de al tabiki ikisini birlikte kullan çünkü gümüş kapak göğüs uçlarını belli ediyor. Şimdi ikinci bebeğime hamileyim yine gümüş kapak kullanıncam canımı satın aldı valla
birdenizanasii mavikelebek54 valla ben buzdolabı poşeti kestim kremleyip yapıştırdım. Hiçbirinden de bu kadar fayda görmemiştim. Saydıklarınızın hepsini kullandım ama bosssss. En iyisi buzdolabı poşeti 😅😅
mavikelebek54 sedaergl gümüş kapak e bebekte olanlardan mı aldınız ? Öncesinde göğüs kremi falan sürüyor muydunuz ☺️
mavikelebek54 bsraasl göğüs pedi normal marka mı aldın acaba bide gümüş kapağın temizliği nasıl oluyor
bsraasl prenses99 canım valla 5 sene önce aldım ama sanırım silverdi ya Trendyoldan almıştım güzelce sakladım duruyor şimdi de
Meleekdincc Göğüs pedi bende inanılmaz yara yaptı ve iyileşmesi çok geç sürdü ben wee marka kullanmıştım belki markayla mi alakalı bilmiyorum ama göğüs kalkanı müthiş birşey tavsiye ederim
bsraasl mavikelebek54 ilk başta e bebekten aldım sonra bulduğum göğüs pedini almıştım canım. Gümüş kapağı da normal suyla yıkayıp sildim hep. Sabun vs değdirmedim. Göğüs pedini sık değiştirirsen çok önemli değil bence markası sonuçta göğsüne direk temas etmiyor.
birdenizanasii mavikelebek54 bana da kayınvalidem söylemişti inanmadım da deneyim dedim o anki çaresizliğimle. Sadece o iyi geldi yaralarıma vs. Hemen iyileşti toparladım. Gümüş kapak falan hiçbir işime yaramamıştı ya. 🤦🏼♀️
mavikelebek54 bsraasl sağol canım bende e bebekten alırım diyordum çünkü diğerleri çok pahalı büyük bi farkları yoktur diye düşünüyorum
mavikelebek54 birdenizanasii demek ki poşet nemli tuttu yani tam bilmiyorum ama 🤔 iyi gelmiş neyseki 🫶🏻
mavikelebek54 Meleekdincc teşekkürler canım🌸 banada Philips aventin önerdiler kararsız kaldım ama herkesin memnun kaldığı şey farklı birini seçecem artık 😅
bsraasl mavikelebek54 evet tek amacı fazla sütü emmesi göğüs uçları belli olmasın işte ç. Birde ben lansinoh krem kullanmıştım. Ay bu çok kötü bir acı hiç unutamıyorum o yüzden doğum yapacak herkese mutlaka alın diyorum 🤦♀️ krem de çok iyi ben 3-4 paket bitirdim