esmahatun Hayırlı geceler kızlar , kaçıncı haftada çatlamaya başladınız biz 26+2 olduk bugün alt karnımda minik bir çatlakla yüzleştim çok erken geldi 🥹☹️
Fatmanur_0416 esmahatun benim 3.aydan sonra başladı 🥺 göbeğim hariç göğüslerim ayaklarım kalçam hepsi mosmor çatladı
reys esmahatun 34te minik çatlaklarım oldu şok oldum. Birden bir günde. Çoğalır mı bilmiyorum tahminimce çoğalır
babymom2026 esmahatun valla ben 29. haftadayım geçenlerde duştan sonra baktığımda kalçalarımda var sadece mor mor rengi benim hamilelik kalçalara gitti kilo yani popon büyüdü işe kalçaların büyüdü cümlesini çok duyar oldum ondan dolayı kalçalarım çatladı sadece şimdilik birde göbek deliğimin orda çok minik var
Es07 Canım sık sık yağlan Genetik faktör de çok önemli demişti doktor Annelik gerçekten fedakarlıkmış
esmahatun Melike3506 göğüslere ve basenlere de sürülmeliymiş yağlar muhakkak ama çatlayacaksak her türlü çatlıcaz gibi 🥹
Melike3506 esmahatun hamileliğimi öğrenir öğrenmez direkt göğüslerden başlamıştım sürmeye ama genetikte varsa çatlıyor her türlü demek ki
nuriyegcl Sadece karnınıza sürmekle kalmayın bacaklarınıza belinize de sürün 30. Haftadayım karnım hiç çatlamadı ama bacaklarımda ve belimde oldu maalesef az da olsa her türlü oluyor galiba 🥲
esmahatun nuriyegcl kesinlikle bende artık daha dikkat edeceğim ama bencede her türlü genetik olarak olacaksa yapacak pek birşey yok gibi sanırım sadece bu kadar erken beklemiyordum 😏
esmahatun reys yaaa ileri haftalarda da insan herhalde daha oluşmaz diye umutlanıyordur inşallah daha fazlası olmaz
melike_165 @esmahatun henüz 19 haftalık ama nerdeyse bir aydır yeni oluşmaya başlayan çatlaklar var Hindistan cevizi yağı kullanıyorum bide kantaron pek bir faydasını göremedim ne yazık ki zaten olacağı varsa da oluyor göğüs ve basen kısmında yaşıyorum bu sorunu doğumdan sonra krem kullanmayı düşünüyorum
Fatmanur_0416 esmahatun birden arttı 3 ay doğru düzgün yemek yemedim birden açıldı baya aldım şuan 33+3 oldum 54 ile hamile kaldım 69 devam
esmahatun babymom2026 kız bebeklerde annede daha çok kalçadan kilo alır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 🙈