bahsub1 icimdebuyuyenkalp2 Banada o haftada aynı oranı verdi 1 hafta sonra yani bugün gittim kız dedi aynı oranla nasipp
Semilk05 icimdebuyuyenkalp2 ilk kızım 11 de belli etti asla değişmedi ama bunda 11 de kıza benziyor 12 de kordon var ama kız gibi dedi 15+3 Fe başka doktor erkek dedi bende ne olduğunu hala anlamadım 3 havta sonra Bidaha gidicem
dgngr icimdebuyuyenkalp2 Değişebilir. Bize de 3 kez üst üste gittiğimizde erkek dedi. Kızda karar kıldı.🧚♀️
Aykerny bahsub1 Gönlündeki neydi peki 😍💕 Sağlıkla gelsin de inşalllahhh🤲🏻 Benim gönlüm kızdan yana bakalım bana ne diyecek 🥲❤️❤️❤️ Ama erkeğede alıştırdım kendimi ikisinde de mutlu olurum şuan 🥰
inl11 icimdebuyuyenkalp2 bana da öyle dedi 2 kere üst üste detaylıyı bekledim iyice emin olmak için erkek dedi doktor
bahsub1 Aykerny gönlümdeki erkekti şahsen çünkü benim 2 tane kızım var ama tabi sağlıkla gelsin belki yine yanılıyo olabilir 17.hafta gibi netleşir daha 13. Hafta
Aykerny bahsub1 Şimdi gördüm yukarı çıkınca sağlık olsun diyelim tabi keşke size göre erkek olsaydı ama Rabbimin takdiri böyleymiş inşallah hepsi size can evlat olur❤️
makbule2025 icimdebuyuyenkalp2 özeldeki 12. Haftada kıza benziyor Nuba göre dedi 19. Haftada devlette kız olduğu netleşti
busraulas icimdebuyuyenkalp2 Benimkide bu zamana kadar göstermedi banada 17 hafta gittigimde net göremedim ama büyük ihtimalle kız demişti şimdi 19+3deyim yarın kontrolum var insallah değişmez bir tane oglum var buda sağlıklı bir kızdır sizce erkek deme ihtimali var mı?
bahsub1 busraulas bana net demedi zaten 17. Haftayı bekleyelim dedi ilk ultrasonda pipi gösterdi 2. Ultrasonda kızın genital organını arada 1 hafta var ultrasonların
icimdebuyuyenkalp2 bahsub1 busraulas kesin demediyse vardır ama doktorlar genel olarak vucüt yapılarından anlıyorlar :) sizin için inşallah değişmez diyelim
bahsub1 icimdebuyuyenkalp2 aynen bende öle düşünüyorum hayırlısı olsun kızımda sağlımla gelsin inşAllah 😊