sineminkooo hiç hiç beklemediğim zamanda öğrendim, 6 senedir bekliyorduk olmuyordu hamile kalmadan bir ay önce kimyasal gebelik geçirdim eskiden olsa üzülür ağlar günlerce etkisinden çıkamazdım ama bi rahatlık vardı hiç kafama takmadım akışına bıraktım çünkü bi planımız vardı eşimin memleketine gidip gelince tedaviye başlicaktık neyse aradan bir ay geçti adet olmam gereken gün yola çıktık yolda kasık ağrılarım başladı bel ağrısı başladı dedim tamam geliyor regl neyse gittik memlekete ha bu arada yanımda o kimyasal geçirdiğim aydan test vardı onu attım bavula ne alakaysa işte nasip😃 orda adetim 3 gün geçti tabi o 3 günde ben neler neler yaptım bi hamilenin yapmaması gereken herşeyi traktörle o kötü yollarında 4 saat yolculuk bile 🤦🏻♀️ 3.gün gecikmede sabah bi dürtüyle kimseye söylemeden gidip testi yaptım bide ne göreyim çift çizgi hemen çıktık hastaneye kan verdik ve kanım 1500 çıktı iki gün sonra gittiğimizde bebek 5+4 ve baya erken yumurtlamışım hayatımın en mucizevi günleriydi inanamıyoduk yatıp kalkıp ultrason fotolarına bakıyorduk şuan da 31+4 olduk bebeğimiz biraz aceleci bence o da bizi bi an önce görmek istiyor🥹🥹 Rabbim bu duyguları isteyen el açıp dua eden her kız kardeşime nasip etsin, bekleyenler de gerçekten üzülmesin her şeyin bir vakti zamanı varmış çok ağladım çok üzüldüm ne laflar duydum ama inanınki o lafları edenlerin şuan hiçbiri yanımda yok hani bebeğim yok diye laf edenler varya işte onlar, sabrın sonu selamet hepinizi öpüyorum 🥰❤