sineminkooo 2.deneme de oldu bizim. İlkinde o kadar çok çocuk psikolojisine girmiştik ki testlerde negatif görünce çok üzülmüştük. Halbuki bismillah daha ilk deneme :) daha sonra saldık, yani olursa olur, olmazsa vardır Allahın bir bildiği dedik. Bence kafa ne kadar rahatsa, ne stres ne bişey yoksa olması daha kolay gibi geliyor. İlk denemeden sonra reglim 13 gün gecikmişti, normalde hiç olmaz hep düzenlidir o yüzden kesin hamileyim diye ümitlenip, sonrasında negatif olunca çok üzülmüştüm. 2.denemeden sonra hiç tahmin etmediğim bir zaman diliminde reglim yine 11 gün gecikmişti. Bir önceki ay da aynı sıkıntı olduğu için üzerinde durmamıştım, eşim yanımdaydı onun ısrarı üzerine şu hızlı sonuç veren ve genelde %98 oranla doğru çıkan meşhur testten almıştık :) o kadar emindim ki negatif çıkacağına, çift çizgiyi görünce ağlama krizine girdim 😂 eşim de şok oldu, mutluluktan mı ağlıyorum üzüldüm mü emin olamadı adamcağız 😂😂 2024 doğumlu bir oğlum var çok şükür 🙏 Allah isteyen herkese nasip eylesin bu güzel duyguyu