cylnboran04 babymom2026 29+5 agirlastım nefes darlığı yalancı sancılar erkek bebiş saglıcakla gelsınler
Birhilal babymom2026 30. Hafta bizimde erkek bebiş bu arada bu sene erkek senesi bence inanmazdım ama gerçekten çevremde ya da burda kimi görsem erkek bebiş bekliyor😅 bizde de arada sertlik oluyo yalancı sancılar da var rahime acayip derecede baskı var nefes darlığı çok bir de ben de doktora gitsemmi acaba yoksa sizde de bu kadar var mı uzandığım an hemen nefesim daralıyo
bus_ra1 babymom2026 29+4 bende. Mide yanmam felakettt derecede arttı geceleri asla uyuyamıyorum kasık ağrılarım da var üstüne bide gribim çok ama çok zor bir hafta geçiyorum. Bu arada kızım olcakk♥️♥️
Deletedmom_8793 babymom2026 29+4 nefesim dönmüyor sanki ve çabuk yoruluyorum ikinci gebeliğim kızım var şimdi oğlum olacak inşallah 3 şubata randevu aldım ben ama en son 5 ocakta muayene olmuştum arası çok mu olacak bilemedim
babymom2026 cylnboran04 ağırlaşma bende de var nefes darlığı yok şükür ama yalancı sancı oluyor evet karnım sertleşip yumuşuyor. Evet erkek ☺️
babymom2026 cylnboran04 ilk gebelik de bana karnın aşağıda dediler korktum kendi kendime herhalde bünyesel bir durum
cylnboran04 babymom2026 doktor mu dedi benımde karnım düşmüş gıbı mide kısmım boş bebek asagıda baskı yapıyor Bıde sık sık tuvalete gitmek var
peroksizom 29+4 üm Geçen haftalara göre bu hafta çok daha kötü geçirdim Dönmek zorlaştı Karın ağrısı yaşadım bu hafta bide bebek böbreğime baskı yapıyormuş, bol bol su içmeye çalışıyorum Umarım geçer Allah hepimize kolaylık nasip etsin
babymom2026 Birhilal nefes daralması yaşamıyorum çok şükür ama illa aklına takılıyorsa git istersen canım
babymom2026 cylnboran04 Doktor demedi hayır çevremde bir iki kişi. Ben baskı hissi hissetmiyorum ama sık tuvalete gitmek bende de var en başından beri
cylnboran04 babymom2026 benımde karnım asagıda bemde korktum üçüncü gebelıgım çünkü 28 Ocak randevum var
mucizem2geliyor @babymom2026 aynıyız bnde an itibariyle 29+0 oldum sertleşme üst karinda yani modemde çok oluyor çabuk yoruluyorum etlerim yırtılıyor:( ve açıyor
babymom2026 Deletedmom_8793 Benimde herhangi bir sıkıntım yok Allaha şükür o yüzden doktorum ayda bir gel dedi seninde sorunun yoksa normal yani arası