AslanEge maşallah 10 yıl olmuş , Rabbim bağışlamış. Bana da kısır diyorlar, kadınlığıma binlerce laf ediyorlar, kaynanam eltim, eşim bileee..bu psikolojiylede olacaksa olmaz zaten, evlendiğimde beri hergün davetsiz habersiz misafir çekiyorum, kaynanam parmağını koltuğuma sürtüp temizliğime bakıyor, eltim kaynanamın olmayan aklına girip doldurup grip olduğum zaman yemeklerinden zehirlenmiştir diyorlar, bu nasıl bir kadın ya, bu kadın mı diyorlar, siz bu kadını nasıl aldınız diyorlar. Gururumu incitecek o kadar çok laf söylediler ki. Yüreğim parçalandı, gece panik atak geçirdim ve eşim bunların hiçbirini görmedi suçlu ben oldum.
2 kimyasal gebelik yaşadım, 1.gebeliğimde benden izinsiz evime yatak odama mutfağıma ben evde yokken girip arkamdan konuşan eltim ve kaynanam için Allah’a havale ediyorum dedim diye evimi bastılar. Kaynım bana vurmaya çalıştı. Kaynanam yalandan ağladı, beni ölümle tehdit ettiler, eşimin başı yerdeydi. Yazarken bile elim titriyor. Sonra gece 3 te düşük yaptım onlar gidince. Sizin yüzünüzden dedim, sonra 2.gebeliğimde yine düşük yaptım, sözde geçmiş olsuna diye geldiler, Allahın sopası yok gibisinden laf soktular, gelinini seven böyle bir cümle kullanır mı, bide ben onlar çok kalabalık gelince hizmetimi eksik etmiyorum oturamiyorum bile onlar gidince dizlerim ağrıyor, kaynanam düşüğümde söz yardıma diye kızını gönderiyor, kızı bana diyor şu haline bak biraz canlan bilmemney, babasını arıyor baba daha kalkmamışlar kahvaltı hazırlamamış, ulan yardıma geldin ,,, kayınbabamda geliyor diyor sen geceeye kadar yatmıyon ondan düşük napıyorsun diyor, cahiller… Nasıl insanlara denk geldim bilmiyorum, halen en küçük görümcem bile bana kısır diyor, abimi kuzenine verecektik abim seni sevdi diye aldık bilmemney bak kuzenimin 3 cocuğu var sen kısır kaldın dedi, 18 yaşındaydı bide, abisine söyledim eşime yani, o kötü bişeyinden demedi sen şeytansın dedi bana, kahroldum bir bilseniz……… Dahası var….