minis553_ Kızlar ilk gebeliğim karnım sert ve ağrı var bel ve karında kasılmalar oluyor ama eminde olamadım 33+6 haftalık bebişim
tugbaustuntas minis553_ sancılarını takip et canım düzenliyse bekleme git çok sancın varsa yine git haftan erken nstde çıkarsa serumla durdururlar
el_as1 minis553_ minis553_ karnın sert olması normal ağrılarda o haftalarda normal bebiş hareketleri takip et duramayacağın kadar ağrın varsa bi git nst bağlasınlar
ayaniz minis553_ bel ağrıları normal .. adet gibi sancılar varsa ve sıklasıyorsa takip edip gitmelisiniz. Gaz sancısıda olabiliyor
minis553_ tugbaustuntas ya bide ortalık salgınıyım acaba ondan mı diyerek kendimi kandırmaya çalışıyorum korkuyorum çünkü😕
el_as1 minis553_ o yüzden dedim bende o haftalarda çok çektim hatta lekelenmelerim de oldu yine de gitmedim acile korktum erken alırlar diye uzan dinlen sola yat dediğim gibi bebişin hareketleri takip et eğer ki baktın çok sancım aşırı git o zaman
el_as1 minis553_ 36 haftadayım çekilecek sancılar değil ama yine de evdeyim uzanıyorum dolanıyorum ağlıyom ağrıdan ama bi hafta daha bekle diyom kızım ..
tugbaustuntas minis553_ o da olabilir belki bende öyleydim ama onun ağrısı farklı olur yaşamadım ama adet sancisi gibi giriyormuş başta nasıl oldunuz
ayaniz minis553_ biraz uzanın, hareketlerine bakın, bebek hareketini kasılma sanabiliyoruz çünkü.. bazen çok dayanıyor acıtıyor yada toplanıyor. Dakika tutun aynı sancı giriyormu diye.
HayalD Bence stres yapmayın bol bol dua edin. Stres sancı tetikliyor kesinlikle üzülmeyin hiç bir şeye bol dua tefekkür.
minis553_ ayaniz ya bebek hareketli ama onun hareketi değil biliyorum onun şiddetini karnım da sanki bomba taşıyormuşum gibi çok sert
minis553_ el_as1 allah hepimize güç kuvvet versin kolay doğum nasip etsin hiçbir anneyi de evladıyla sınamasın çok zor
el_as1 minis553_ amin inşallah sağlıkla gelsinler canım bebişler yarın kilosunu öğrencez en son 34 de gitmiştim ben bilerek çok gitmek istemdim
el_as1 minis553_ yarın nst var bakalım çektiğim sancılar nst çıkacak mı doktor ne diyecek kilosu felan nasıl ona göre