melike__41 Deletedmom_878 bak benim gece 00.00 pik oldu sabah 12 de silikleşti yani ben gece yapmasam piki yakalayamıyordum seninkinde gece olmuştur çünkü silikleşiyor
Deletedmom_878 melike__41 işte aynı olunca da pik oluyor benimki hiç aynı yada daha koyu olmadı o çizgiden
Deletedmom_878 gizeemsahin işte bende de öyle oldu akşam koyuydu sabah silik oldu tam pik göremedim 18. Günümdü bugün
Deletedmom_878 melike__41 onu bilemiyoruz efendim dualar sende hamilelerin duası kabul olurmuş 😊 pik öncesi ve çatlama değerlenmiş oldu iyi mi sence?
melike__41 Deletedmom_878 herşeyi yaptın bu ay daha ne yapıcan inşallah rabbim de izin verirse inşallah hayırlısıyla gelsin
gmzbournemout Banada dua edin Allah isteyen herkese nasip etsin aynı dönem için bekliyoruz hayırlısıyla sağlıklı sonuçlar alalım
Deletedmom_878 melike__41 amin inşallah aşkım sana da çok teşekkür ederim yardımların için sende sağ sağlim hamileliğini geçir inşallah
Deletedmom_878 gizeemsahin cuma baya koyu olmuş yarın inşallah pik olur benimkide öyle oldu pik göremedim