kineem Kızlar robot süpürge almak istiyorum ama arada kaldım çok para vermeye gerek var mı yoksa normal bir marka da alsak işimizi görür mü sizler kullanıyorsanız neler kullanıyorsunuz önerileriniz nedir yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
ylnydgd kineem almışken düzgününü alın derim Roborock S8 benim 1 senedir kullanıyorum hem süpürüyor hem siliyor çok memnunum
ru_a6 kineem 4 senedir Roborock s5 max kullanıyotum maşallahı var hala taş gibi süpürüyor bence alınmışken iyisi alınmalı ki 2 sene sonra bozulmasın bir de bence robot süpürge konusunda en iyi marka roborock
HayalD kineem eşim elektronik mağazada çalışıyor kardeşim de istiyordu almak. Tavsiyesi imkanın varsa roborock iyi.
Es07 Roborock Q8 Max kullanıyorum 1 senedir dönüp duruyor Büyük süpürge ortalıkta yok Memnunum ben süpür sil yapıyor
kineem ylnydgd araştırdıklarim arasında en çok önerilen bu ama tabi fiyatına değer mi diye merak ettim
kineem ru_a6 evet araştırdıklarim arasında en çok hatta sadece nerdeyse bu model var bütçe biraz beni düşündürdü değer mi diye ama değer gibi duruyor
Es07 kineem Halı ve zemin süpürüyor Halıda güçlüye geçiyor kendisi Parkede daha hafif süpürüyor Öyle bir özellik bilmiyorum var mı :)