nrybysk Es07 evet ilk bebeğim yalnızım gurbetteyiz ister istemez çok düşünüyorum , zor ama dünyanın en güzel şeyi Allahım yaşamak isteyen herkese tattırsın inşallah
nrybysk Es07 27+5 olduk 🙏🏻 daha yüzünü göremedim inşallah yarın görebilirim sizin bitmiş neredeyse kavuşma yaklaşıyor cinsiyeti nedir
Es07 nrybysk Ay yüzünü ya arkasına döner,ya eliyle kapatır Hepsi mi aynı :) Sona geldim ama bir de bana sor Sağlıkla gelsinler inşallah tek isteğim bu
nrybysk Es07 sizinki de mi göstermedi 😂 evet her gebeliğin kendince bir sorunu oluyor gerçekten insan katlanıyor bebeği için onlar iyi olsun da
Es07 nrybysk Evet poz vermedi kaç kez boşuna gittim Şimdi en son yine yüzünde eli 😂😂 Amin amin sağlıkla doğsunlar inşallah
nrybysk Mihrasina_ sanırım öyle yaptı yarın sabah kontrol de var doktora bir danışacağım 🙏🏻 korkutuyor yaramazlar 🥰
muslimmom nrybysk benim ilk oğlumda hareketler yok denecek kadar azdı Elhamdullilah çok sağlıklı doğdu ikinci oğlumda çok çabuk hareket etti hiç durmuyordu hala da durmuyor
ask7_ Ay aşkım inanki 34 haftaya giriyorum benim bebegimde 33 deb sonra zittirdi benide deli edecek ama çok şükür iyi 6 gün önce doktora gittim hersey normal dedi bana o yuzden elhamdülillah diyip rabbime emanet ediyorum
kif @nrybysk o haftalarda çok olabilen bir durum. Benimde öncesinde hareketliydi tetanoz aşısı dan hatırlıyorum 27-28 . Haftalarda azaldı şuan 31 olduk daha iyi hissediyorum