nina26 Moonlight97 devlet hastanesinde ameliyat olacagim icin doktor sadece emzik, biberon, bez ve hastane çikişi giyimi dedi. kendime ise ne istersem onj goturucem 2 pijama takim 1 terlik ped+bez makiyaj seyleri falan
Moonlight97 tazenne yok canım belki size de maddi yük olmasın diye o şekilde yazıyorlardır eeğer hala ağrıların devam ediyorsa doktoruna özel olanlardan almak istediğini söyle o tavsiye eder mutlaka
tazenne Moonlight97 e bu özel olan ama. İyi değil o zman bu kullandığım😕😕 boşuna mı almış oldum şimdi
nina26 Moonlight97 evet aslinda bende birini elbise birini pijama istiyorum ama olmazsa da hastane giyiminde dolasirim😀
abdulhamit Moonlight97 bende ödem ve siskinlike uğraşıyorum gece krmp ağrılar sağa sola donemiydium ilk gebeliğim de öyleydi buda öyle yerden kalkmak için eşimi çağırıyorum o şekil 😂bide cantalarim hazır çok şükür bugünde hava güzel oğlumu gezdirecem biraz . Bu sefer biraz endişe ve korkularım var nedense bazı şeyleri tahmin ettiğim için rüyalarıma bile giriyor 😬
Moonlight97 abdulhamit Sezeryan mı olacak? Çok yorgunum çok yatmakla geçmiyor değişik bişey bu yorgublupun üstüne çocuk doğunca napacaz bilmiyorum
abdulhamit Moonlight97 ilki vajinal doğum oldu bir aksilik çıkmazsa buda aynı olur gibime geliyor sağlıkla olsunda valla normalmiş sezeryanmis neyse artık 🤲ama gerçekten şu doğruymuş ilk gebelik çok rahatlikmis 🤣
deryadeniz3 Moonlight97 34 yeni bitti 2 hafta önce erken doğum riski yüzünden hastaneye yatışım yapıldı 2 gün kaldım ondan beridir evde yatış verdi 2 haftadır sürekli evdeyim bir iş yapamıyorum çok darlandım, sürekli evde olmak hiçbir şey yapamamak psikolojik olarak zorluyor beni. Bebek odasını ve hastane çantalarını 29.haftada hazırlamıştım o yönden kafam rahat en azından
Moonlight97 deryadeniz3 erken hazırlamanız çok iyi olmuş, Boşverin bizim öyle bi yasağımız yok ama kalkıp iki iş tutsam ayaklarım şişiyor bel ağrısı hat safhada oluyor son ayımız zaten yatalım yapacak bişey yok
ucuncugeliyo Moonlight97 peki hangi form daha iyi elimde bide ava octamag magnezyum var magnezyumun 5 formu da var bi tabletinde . Eger iyiyse ikisini beraber kullanayim
Moonlight97 Söylediğin marka bildiğim bir marka değil canım bizim eczane de sattığımız bi ürün değil oyüzden yorum yapamam ama öneri olarak Nbt, New life, ocean gibi markaları alıp kullanabilirsin