Bugün 8 gündür yavrum kollarımda kokusunu çekiyorum içime çok şükür Rabbim’e . Biraz zorlu ve korkulu bir süreçti doğum süreci.plt değerim dususteydi zaman aleyhimize işleniyor du her geçen gün değerim bi 10 bin küsur düşüyordu doğum tarihim 21 Ocak olarak planlanmıştık doktorumla ama planlar değişti.dogumdan iki gün önce ilçeye gidip kan verdim değerim 65 .bindi ve 50 bine çok yaklaşmıştı doktoruma Bilgi verdim o da hemotoloji bölümüne gitmemi istedi aynı gün içinde o bölüme gittim değerim orda ölçüldü 91 çıktı akşamına e nabiza düşünce hemen doktoruma attım sonucu çok iyi dedi yükselme olmuş diye mutlu olmuştuk ama ben yine kaygılıyım tabi sabah oldu doktorumu arayıp eğer bebeğin gelişimi durumu iyi ise doğum tarihini erkene alabilirmiyiz dedim iki gün sonra ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz çünkü dedim doktorum da benimle aynı fikirdeydi.gelin bir bakalım durumuna dedi aynı gün gidip muayene oldum yarına gün vermişti ve hesapta olmayan birşey daha çıktı bebeğin boynunda iki defa dolanan kordonu, bu beni daha da korkuttu Allah korusun bebeğe zarar verir mi vermez mi doktor uyurken soluna doğru uyu yastıklarla destekle ve sağ sol yapma demişti ve zaten sabaha kadar uyuyamamistim heyecan korku endişe ne olacak kaygısı. sabah erken den hastanede ol sabah ezaninda oradaydık kan tahlilleri yatış işlemleri için ve saat 7.5 ta doktorum geldi bana ciğer geliştirici iğne yaptirti her ihtimalle karşı bebek solunumunu desteklemek için ve saat 8 de ameliyathane ye götürüldüm okadar çok korkuyordum ki zangır zangır titriyordum etrafim çok kalabalık tı iki anestezi uzmanı iç hastalıkları doktoru ve birçok asistan hemşire çok kalabalıktı riskli bir ameliyattı genel anestezi verildi ve 8 15 te kızım dünyaya geldi eşim bebeği teslim almış ve 9 da odaya getirilmişim hiç bir şey görmedim sedye ile geldiğimi yatağa konulduğumu çok ağlıyormuşum acı çekmekten söylediklerimi hiç hatırlamıyorum sandece ilk işitiğim ses kızımın sesiydi ablama kızımı bana gösterir mısın diye rica etmiştim çok şükür Rabbim’e 8 yıldan sonra tekrar anneliği tattırdı tüp Bebeğim miniğim🌸😇 Rabbim çocuksuz ev bırakmasın inşallah..🤲🏻
@1ogrencianne
@kurkmantosuzmadonna
@nurayett