Htcmommyy2125 semosderler2 bu beşik çok kullanışsız geliyor bana. İlk 6 aydan sonra kullanamayacak belki. Onları da düşünün alırken. O kadar para veriyorsunuz yazık günah. Fikrimi belirteyim dedim 😊
Bezelye1 semosderler2 çok yumuşak bir şey beklemeyin zaten boğulma riskine karşı yenidoğanların yatakları orta sert olur
semosderler2 Htcmommyy2125 kızım zamanında kayınpederim sağolsun hediye olarak almıştı kızım hiç kullanmadı bizde chicconun yatağını Dalan kullandık şimdi halen hazır elimizde bari oğlumuza kullanalım dedik bakalım içine alternatif bulursam
semosderler2 Bezelye1 beklentim yumuşaklık falan değil firmanın kendi koyduğu yatak oldukça kullanışsız yani onun yerine daha normal bir yatak olabilir
semosderler2 Havin49_ hediye gelmişti kendim almadım , park yatak var olmazsa onda yatırırım ki öyle olacak gibi bakalım 😂
Fuunndaaa semosderler2 ben yataşın twing yatağını aldım park yatak için onu çok öneriyorlar onu araştırın bir isterseniz
semosderler2 acelyamm evet kızımda toplasak 5 kez yatmadı , bakalım oğlumda beğenmezse ona göre bir şey yaparım