Zeyneb35 Allah izin verirse iki gün sonra 27.haftaya giricez dediğim gibi yürüyüş yapsam çok ayakta kalsam sadece bir kasık çok ağrıyor uzanınca falan geçiyor sizin de öyle.oluyor mu korkmaya başladım valla
Buse123 Zeyneb35 Canım 37nci haftam bitmek üzere benim hala öyle.. Maalesef geçmiyor ama bir tehlike olmadığını söyledi doktor
Candaan Zeyneb35 canim ben 23.haftaligim 5 dakika yurusem bel ve kasık ağrısı beni mahfedıyor nefesim kesiliyor ev işinde bile 5 kere dinleniyorum ağrılardan dolayı
HzlBrls Elvn aynı benimde öyle oluyor ya bugün 28. Haftaya girdik.. biraz yürüyeyim resmen ağrı değil karnımın içi acıyor ve çok gerginleşiyor göbeğim
Elikkk Aynı durum bendede var kızlar yürüyüş yapmayı severdim şimdi ev işi yapsam bile tüm gün kalçamın ağrısından duramıyorum iyice tembel oldum evim almış başını gidiyor zorunlu işleri yapıyorum ve daha 27 haftayım bakalım nasıl olcak böyle
Zeyneb35 Elikkk bizde öyle valla ağır işleri yapamıyorum ayda bir dipten yapıyorum oda bitirene kadar akşam oluyor hep dinlenerek yspiyorum
Sewo Elikkk bende post açacaktım nerdeyse bu ağrılar yüzünden.benim kuyruk sokumu kemigi ile kalca kemigim ara ara kasıklarim agriyor. Sizinki nasil ağrılar bende 27+2 yim Zeyneb35
kuzusunun_annesi Zeyneb35 canım benimde öyle oluyordu bende 27haftaligim şua ara yok fazla ama arada oluyor hamilelikte siddetli olmadığı sürece herşeyi normal karşılıyorum sende öyle dusun
Zeyneb35 kuzusunun_annesi kız benim dün başlayan kemik ağrım oldu öyle afedersin vajinanin iki tarafı uzanınca geçiyor ayaktayken ağrıyor
Selenaygur Zeyneb35 benimde 36. Haftam asla gezemiyorum yuruyus yapamiyorum kasiklarim cok zorluyo dogurcakmis gibi oluyorum 27 . haftadan beri falan bu boyle dogurana kadarda gecmicekmis 10 dk da bir dinlene dinlene yuruyorm bende napaym 😀
Zeyneb35 Selenaygur ay ayyy Allah yardımcımız olsun bebeğimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Inssllah =)