Buketcekli Tüm hamişlere ve taze annelere merhaba, Biz de dün sabah dombiş kızımla kavuştuk çok şükür 🤗❤ kızım ortalama 4 kilo olduğundan sezeryan doğum gerçekleşti ben spinal sezeryan istedim iyi ki de öyle istemişim ☺ merak ettikleriniz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 😊
Merveoz Buketcekli analı babalı büyüsün prenses gözünüzaydın 🤗👼🏻❤️ Bnde 40+6 yım kızım olcak inşllah sabaha hastaneye gidicem uyuyamıyorm hycandan sancm açılmm olmazsa suni vericez dediler sezeryandan da korkuyorm acıkcası kafam karsık 🤷🏻♀️
xwoman Buketcekli gözünüz aydın öncelikle :) analı babalı büyüsün . ağrılar nasıldı sezeryandan sonra dayanılmayacak kadar varmıydı ? birde ilk yürümede tavsiye edeceğiniz birşey ?
Merveyrdm Buketcekli benimde tosbik oğlum sezeryan diyorlar çok korkuyorum bugün kontrol var benim canım çok tatlı acaba o sezeryan sonrası dayanılmaz bir acımı oluyor
Buketcekli Merveoz inanın ki ben de sezeryan düşünmemiştim çok itici geliyordu kesilip dikilmek 🙈 ama benim kuzu kilolu olduğundan riske giremedik ama samimi söylüyorum rabbim güç veriyor yaa ☺ tarifsiz bir mutluluk tüm ağrılara değiyor ❤
Meltemd Merveoz sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını :) Kanala girmiş mi bebeğin bende 40+1 deyim ama Bi türlü kanala girmiyor bebeğim kanala girmeden suni sancı verilip normal doğum yapılabiliyor mu acaba bilemiyorum