ipekask saricivciv_ aynısı ise bende de oluyor bazen sol bazen sağ 2 dakika falan sertleşip geçiyor doktorum “ bebeğin kafası yada poposu o” demişti 😅😅 bence çok endişelenecek bir durum değil ama yinede doktorla iletişime geçin isterseniz içiniz rahatlasın
ezgi3452 saricivciv_ Muhtemelen poposunu dayıyor canım benimde öyle oluyordu doktor kontrol ettiğinde poposunu dayıyor demişti
saricivciv_ ipekask bugun baya öyle oldu ama sanki düzenli gibi arada kasılıyor ama ağrım falan olmuyor
saricivciv_ Mihrasina_ benimde aklıma geldi acaba öylemi diye ama öğlenden bu tarafa var bu durum bılemedım agrım da yok sadece sertleşiyor
ipekask saricivciv_ ağrınız yoksa endişe edicek bi durum gibi değil sanki inşAllah zamanında sağlıkla kolaylıkla alın kucağınıza 🤍
ylnydgd saricivciv_ sertleşen tüm karnınız mı belli bir bölge mi? Tüm karnınızsa yalancı sancılar başlamıştır. Ama belli kısımsa sertleşen bebek yaslanmıştır o tarafa
saricivciv_ ylnydgd tüm karnım değil ön tarafı yada tek taraf gibi bazende sanki genel kasılıyor gibi tek taraf olunca yada hafif şişik olan yere elımı koyunca gecıyor muhtemelen bebek var orda
saricivciv_ ezgi3452 benimde oyle sanırım doktora yazdım oda ızınlıymış şikayetınız ıcın hastaneye başvurun nobetcı arkadaslar ılgılenır demıs falan ama bilemedim ciddi bırsey olsa hastaneye git derdi sanırım
babymom2026 saricivciv_ Benim de oluyor dinlenince geçiyorsa sertleşmesi veya ağrı sancı eşlik etmiyorsa korkma vücut bizi doğuma hazırlıyor yalancı kasılma onlar. Bende 29 haftadayım ☺️
cizgilidefter saricivciv_ stresten de sertleşiyor arada bende. Normal ama belli alandaysa popo ve kafadır da, tüm karın da çok normal arada sertleşmesi