gulsuakman Bacıım ne zaman doğurmayı düşünüyoruz tahmini 😅 Sezeryan ile belli olanlar olduğu gibi sancı ile sezeryan bekleyenler de var, normal için bekleyenlerde var. Süreç nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ne hissediyorsunuz? ✨
Gizemt5 gulsuakman gönül hemen olsun bitsin istiyor artık beden yoruldu 🫠 37+6 bugün nstde sancı çıktı ama ben hissetmiyorum açılmada yokmuş bekliyorum bakalım tüm tuşlara basıp 😂
Mehlika_ gulsuakman 39+3 oldum gelen giden yokk normal için bekliyorum bakalımm ama biraz stres oluyor gibiyim. Sizde durumlar nedir
Zeliha_plt38 gulsuakman 39+3 hala gelen giden yok son 2 nst de düzensiz sancılar çıktı bende de yalancı sancılar var kasilmalarla beraber başka hiç bi belirti yok nişan gelmesi olur belki dedim o da yok🤭
gulsuakman Gizemt5 sağlıkla gelsin 🤍 37den sonra her gün sanki olacakmış hissi oluyor 😅 ama sizin sancılar çıktıysa beden yavaştan işaretleri veriyorr demekki
gulsuakman Mehlika_ ben de yarın 39 oluyorum, beklemedeyim herkes stres yapmayın stresle rahim kasları kendini gevşetemiyor diyor ama elde değil, doktorum bile en son randevuda hadi sonraki randevuya kadar doğurmuş ol dedi 😅
Mehlika_ gulsuakman ya nasıl stres yapmayacaz bi de ilk doğum insan beni neler bekliyor diye düşünmeden edemiyorr
1kovakizi Moralinizi bozmayayım ama bekledikçe gelmiyorlar özellikle Ocak bebekleri neden bu kadar inatçı anlamadım ☺️ Ben bugün 40+5 oldum ama sancım hiç yok nstde de çıkmıyor.Pazartesi doğumu doktorum kendi başlatacak kaderimizde bu varmış kızımı zorla getiriyoruz resmen 😂
Sevo36 gulsuakman 38 hafta oldum 29 ocakta sezeryan olacağım 38+6 eleniyorum nasipse 🩷😊 darısı sizlere
kurtaricimelekk gulsuakman 39+4 oldum ne ağrı ne sancı hiçbirşey yok nazlı çıktı bu kız anlamadım ablası 38 de gelmişti stres oldum çok fazla 😕
Esrauznn gulsuakman 39+1deyim normal doğum bekliyorduk ama benim kız göbüşlenmiş doktorum beklersek normal doğumun olmayacagını başı çıkar karnı takılır diye belirtti . Pazartesi günü yatış yapılacak suni ile doğumu başlayıp normal doğumu deneyecek olmassa sezaryene dönecek