derryaaneva sseymamoms demiştim aşkım hissettim sağlıkla gelsinn inşallah daha yeniymis çok dikkat et ben bilmiyodum birusuru ağır iş yaptım ev işi başta düşük tehlikesi vardı şimdi çok şükür geçti ama ağır iş yapma
derryaaneva sseymamoms inşallah sağlıkla gelsin zaman gecmiyo ama baştan söyliyim büyüdü mu acaba diye hep hastaneye gidesi geliyo 😂
arsesraa sseymamoms ayyyy canım çok sevşndimmmmm allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ya valla kendimde olmuş gibi sevindimmm allahım yüzüne güldü ❤️❤️❤️
arsesraa sseymamoms işte bebeğim gerçekten öyle belki de biraz daha sakindin bu ay, peki kuzum yumurtlamadan kaç gün önce oldu ilişki hatırlıyor musun
sseymamoms arsesraa adet bitti 2 gün sonra ve pik gününden 2 gün önce değerlendim. Sadece iki kez ilişki oldu yani. Piki yakalayamadım diye hiç umut etmemiştim valla
mvlgnlr sseymamoms hayırlı olsun benim de 28 Ocak bat dünden beri awox da sizin gibi silik çizgi gördüm ama kan vermedim daha🥲
arsesraa sseymamoms ay ne kadar güzel ya tam sürpriz oldu o zaman size canım ❤️❤️ süreçte de bize yaz hep kııız
servansmom sseymamoms çok şüküürrr çok sevindim darısk bana sağlıkla kucağınıza alın çok mutlu olduum 🥺🥺🧿💖💘✨
minikksu Kızlar adet gecikmesinin 4. Ve 5. Günleri bu testler kaset. Sonra ben erken gebelik testi yaptım o negatif çıktı hala kan vermedim. Kasık ve sırt ağrım var