nursenasu27 esrafi5 e normal artık canım bebiş hareketlerinden kaynaklı bende hep olur sanki alttan sancı ağrı olur gibime gelir bende hâlâ olur yani
senemtolga esrafi5 benim 21+5 19 dan beri her haraketi aşağıda hissediyorum. Surekli asagiya vuruyor oglum 😍😁
esrafi5 nursenasu27 çok teşekkür ederim içimi rahatlattın 2 düşük olunca korktum canım allah razı olsun
Blossommm 19+4üm ben de son günlerde oluyor,ben de bebek hareketini hissedemedim henüz,sizlerde durum nasıl?
esrafi5 Blossommm Ben hissetmeye başladım ama düzenli değil o da çok küçük küçük hareketler daha tam böyle hareketini hissedemiyorum ama bebeğin hareketi olduğuna ayırt edebiliyorum sen de en geç bir haftaya kadar hissetmeye başlarsın canım
esrafi5 senemtolga Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de oğlum olacak inşallah Rabbim nasip ederse🤲
senemtolga esrafi5 rica ederim canim. Am8n cumlemiz evladina saglikla huzurla kavussun insallah. Ayy ne güzel Rabbim sizlere vagislasin inşallah ❤
senaakck Aşağıda baskı gibi değil de daha bugün özellikle daha belirgin hissettim ilk gebeliğim yarın tam 20 haftalık oluyorum.
evinannesi 21+6 haftalığım 3. Gebelik 19 haftadan beri var iç bacakla vajinina agrısı da eşlik ediyor bana
esrafi5 evinannesi O bazen bana da oluyor vajinanın kemiği gibi bir yer ağrıyor çok değişik bir ağrı ama sürekli değil bazen giriyor bazen çıkıyor
Pkosluaday Kızlar bende 19+2 gebeyim ama şuan için aa bu net bebeğimşn hareketi diyemiyorum bazen endişeleniyorum ama doktora dün gittim herşey yolundaydı doktor dediki daha çok küçük hissetmemen normal bazı gebelerde erken hissiyat oluyor bazıları 20 den sonra başlıyor dedi
esrafi5 Pkosluaday aynen öyle canım İnşallah sen de en kısa zamanda hissetmeye başlarsın ben de biraz pimpiriklidim çok korkuyordum Fetal doppler aldım Bazen endişelendiğim zaman hemen kalp atışlarını dinliyorum çok rahatlıyorum tavsiye ederim
sevoletta esrafi5 merhaba, aynı durum bende de mevcut. 19+1 hamileyim. Dün doktoruma söylediğimde çatı genişlemesinden dolayı olduğunu ve normal olduğunu söyledi. 😊