Gozd3 39+5teyim ve bir haftadır devam eden bir kasık ağrım var. Kasık ağrısıyla birlikte aşağıya baskıda var. Bebeğim bir yerde toparlanıp karnım sertleşiyor aşağıya baskı yapıyor ama günlerdir bu şekilde. Her baskı yaptığında bugün doğurcam sanırım diyorum ama iki üç saat sonra geçiyor. Bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
Emelinda Gozd3 aynı belirtiler bende de, günümüz de aynı hemen hemen, doğurmak istiyorum her ağrıya seviniyorum o yüzden, ama hemen geçiyor devamlılığı yok hiç
Gozd3 ozgersin6012 geceleri daha sık oluyor. 3-4 saat sürüyor. ama ara ara aşağıya baskı yapıyor. Kasık ağrım o 3-4 saatte sürekli devam ediyor. Normal mi acaba? Doğum böyle mi başlıyor bilmiyorum. Ağrı artması nasıl oluyo onuda bilmiyorum. Her an doğum yapcakmışım gibi hissediyorum ama günlerdir aynı durumdayım.
ozgersin6012 yalanci sanci diyolar ama bilmiyorum benimde ayni sekilde agri hissediyorum ve cocuk kasiliyor biyerde sertlik oluyo pozisyon degistirdigimde geciyo cok aci veriyo malesef :( anlayamiyorum ilk gebeligim
ozgersin6012 benimde kasiklarimda agri oluyor hele bu gece ben dedim doguruyorum yalanci sancimi gercek sancimi cozemiyorum gercekten bilmiyorum