bebegimle_ben gunes111 ay sensiz ne yapicam canim stress yapma canim birak akisa ben inaniyorum ikimiz guzel haberler alicaz insallah geri geldiginde gorusuruz bana yazarsin keske istagramimizi verebilseydik gunesim
bebegimle_ben Deletedmom_878 stress yapilcak durum yok onceden oyleydim bende akisa birqktim canim rabim verecegi guzel haberi herseyi biliyor streslik durum yok sohbet burda kafa dagitmak burda stresi azaltir muhabbet bende yapardim aetik yapmamaya karar verdim
bebegimle_ben gunes111 tamam canim geldiginde yaz bana haberleselim durumla belki bende 28 inde test yaparim beklerim iki uc gun saha birlikte haberlesiriz ayni anda test
gunes111 Deletedmom_878 19 ve 20 ama neden çok geç yumurtalar olduki benima deyim 5 Şubat bekliyorum 5 gün önce pik oldu
bebegimle_ben Deletedmom_878 pinarin baya uzun surdu ya 10 gun onceden durdurmak lazim ama bence gecede test yap
gunes111 bebegimle_ben he Vala daha yeni bir arkadaşım bendeydi ona test yaptırdım pozitif çıktı yarın kan verecek çok mutlu oldum inanırmısınız inşallah sizdede vardır
bebegimle_ben gunes111 ay valla ay gunesim o kac dpo da kiz insallah bizede nasip olur canim ya bende canim beyaz akinti geliyor bazen sefaf ama bugun gogsum hala sizliyor kasigimda batiyor yururken insallah guzel haberler aliriz birlikte
bebegimle_ben gunes111 tamam evde var yapiyim dur kiz baktim cikmadi bir iki gun sonra birdaha insallah yaparim
bebegimle_ben gunes111 canim ben doktorumu aradim 28 29 da yap erken dedi bana kana gelmesi benim bu farkli test ama en iyisi ama bence erken daha teste yinede yaptim ama bakalim 28 29 dada cikmasa adetimi beklerim
bebegimle_ben bebegimle_ben gunes111 bence erken yaptim bilemiyorum canim ya neyse morel bozuklugu yok bakalim sende ne diycek ama 2 gun sonra tekrar yaparim test siparis verdim insallah