zehrakubilay 4 haftalık gebeyim, Kocaeli İzmitte kadın doğum uzmanı arıyorum yardımcı olacak birileri var mı?
melike_165 @zehrakubilay şehir hastanesine gidiyorum özel tercihiniz varsa medikalde Reyhan hanım var Rabia hanım var özel hastaneler çoğunlukla sezeryan yaptığı için şehir hastanesine geçiş yaptım Rabia hanıma takipliydim çok güzel ilgileniyor çokta memnundum ama son dk sezeryana alıyorlar diye maalesef bıraktım şehir hastanesinde de Sümeyye hanıma takipliyim gayet iyi bir doktor çok memnunum ve hastanenin ebeleri de çok güler yüzlü herşeyi açıklayarak anlatıyorlar özel hastaneden farkı yok tavsiye ederim
bibiii Bende gölcüğe gidiyorum Selçup Topçu ilk oğlumda da ona gitmiştin 6 sene üstüne gene ona gidiyorum çok ilgili bir doktor😊
simgekl Medicalparkta reyhan hanıma gidiyorum en başından beri cok tatlı cok ilgili bir doktor size ve bebeğe olan yaklaşımı içinize su serpiyor çekinmeden her şeyi sorabiliyosun öyle suratsız bi doktor da değil tavsiye ederim
fatmiiyy simgekl İzmit’te mi Gebze mi bide mesai dısnda ilgileniyormu telefon numarasından soru sormak için falan
arelmoms fatmiiyy Yaşar Çeğil e gidiyorum özel kliniği var. Yahyakaptan da Yaşampark iş merkezi. Kendisine istediğinizde ulaşabiliyorsunuz. Akademi hastanesinde yaptırıyor genelde doğum
simgekl fatmiiyy izmitte kendisi mesai saatleri dışında mesajlara bakıyormu bilmiyorum henüz öyle bi durum olmadı
melisuyan medical parkta Reyhan arpacı ya gidiyorum gebelik öncesi de kontrole gidiyordum çok iyi bir doktor her konuda yardımcı tatlı dilli güler yüzlü tavsiye ederim