esrak07 Tremester se folik asit bırakıp vitamine başlandı hangisini kullanıyorsunuz aç yada tok ? Benim ki DECAVİT
buse2507 esrak07 ben i mom kullanıyordum doktorum decavit yazmıştı ama içinde balık yağı var diye i mom kullanıyordum
nnur20 bluemom24 ben suan 6 haftamdayım gebelik öncesinde yani 1 ay öncesinde bana bunu kullandırtıyırdu hala buna devam ediyorum. Detaylı tahlil yapıp ekstra vitamin veriyorlarmı ?
bluemom24 nnur20 tahlil yapıldı ama değerlerim iyi geliyor yinede demir, d vitamini ve magnezyum kullanıyorum ekstra olarak
Es07 Doktor değerlerimize göre yönlendiriyor Ben multi vitamin Folik asit kullanıyorum Demir ilacı,d vitamini kullanıyorum
buse2507 Es07 valla ben her akşam yemeğinden sonra içiyordum😅 Sabah aç karnına demir, kahvaltıdan sonra magnezyum, akşam yemeğinden sonra d vitamini, gece yatmadan önce de i mom içiyordum
Es07 buse2507 Bende ilaç içmekten midem mahvoldu Safra kesemde de sorun var Gebelik ilaçlarla geçiyor Sağlıkla bi doğsa
esrak07 bluemom24 doktor bilgisi dahilin de mi vitamin bile olsa herşey onaysız zarar verebilir iyiyken bile gerek yokken kullanılırsa o şekilde duydum yani
Ayca517 esrak07 bana da onu vermisti fakat migdemi cok kotu yapti bir sonraki kontrolde doktora soyledim eczacimizla da konustuk elenatl 2 kullaniyorum sadece