Benimisteo
Kizlar, ilk oglumun dogumunda beni uzen ama aslinda cok normal olan bi olay yasadim. Dogumum biraz uzun surdu kanal da heralde dar oldugundan bebisin kafasi biraz o kanalda kaldi. Ikin ikin dogum yaptim cok sukur. Bebegimin kafasi uzun bi sekilde dogdu sakat gibi. Esim de dogumumda yanimdaydi ben o an bi sok yasadim hem seviniyorum bi yandan da cocugum sakat dogdu diye icimde bi korku var. Esim de zaten dogumda baya bi hasat oldu cocuk oyle olunca bana sen cok ikindin ondan oyle kafasi dedi. Simdi guluyorum ama orda cok aglamistim ona da cok kirilmistim onunki de iste bi anlik gerginlikti. Yani velhasil o anin tadini cikaramadik ikimizde korkudan. Hemsirelere sordum sakat mi bebegim. Hayir hayir bi iki gune kalmaz iniyo o normallesiyo dediler. Gercekten de oyle oldu bi saga bi sola bi duz yatirdik derken duzeldi simdi mashaallah gayet yuvarlak guzel bi kafasi var pasamin. Demem o ki boyle biseyle karsilasirsaniz litfen korkmayin o anin tadini yasayin♥️ Bi cok bebek boyle doguyo. Sonradan ogrendim ki cevremde de ayni seyi yasayan cok kisi varmis. Cok dogal bisey inshaallah. Hamile gordugume anlatiyorum size de anlatayim belki birine faydam olur dedim. Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatversin ve kolay guzel dogumlar nasip etsin..