bkb35 orhismommmmmm orijinal Apple kulaklığı olması gerekiyormuş canım ben denedim ama orijinal olmadığı için olmadı
orhismommmmmm beyzakzlrmk aşkım iphonede uygulama varmış. Onu yüklüyorsun kulaklıkla bebeğin kalp atışını duyuyormuşsun korku anlarında birerbir diyolar
leblebi_ orhismommmmmm uygulamaya gerek yok air pods takıyosun bildirim kısmında iletişim var dışardan gelen sesleri dinle yazıyor oraya bas hoparlörü karnına götür dikkatli dinle duyuluyor ama vav bi sesde değil uğultulu geliyor
orhismommmmmm flz3576 kızzz duydum 19 haftalıgız ilk kendımde sonra havada sonra bebekte dinledım oldu
Ziyangillerrr_ orhismommmmmm Uygulaması neymiiiş kulaklığımda var orijinal bir deneyeyim haber edeyim size🤣
Cicilininkini orhismommmmmm denedin mi peki işe yaradımı benim doguma 3haftadan az kaldı bebegimin harektleri kesiyo artık benim telesımı :) haftası küçük olanlar insallah yararlanır tesekkür ederim ♥️
Melike3506 orhismommmmmm 20. Haftamda denedim ama duyulmadı kendi kalbimin atışını duydum ama 😂 biraz daha ilerkeyen gebelikte duyuluyor demek ki