haticeismail Kızlar 18 haftalık hamileyim hiç kilo almadım aksine başlarda vermiştim ve o kilomda kaldım karnım falan da çıkmadı birde bebeğin hareketlerini hissetmiyorum acaba bi sıkıntı mı var besleyemiyor muyum yada ne biliyim büyümüyor mu diye çok tedirginim
orhismommmmmm haticeismail bende Suan 18 haftayım başta iki kilo verdım sonradan aldım dört beş gündür bebeği çok cılız haraketını hissedıyorum. Galiba pleasendadan kaynaklı
ceknmz haticeismail geç hissedebilirsin birde ilk gebelikse benim şuan ikinci gebeliğim 22. Haftadayım daha yeni yeni hissediyorum işte herkes de bir olmuyor moralini bozma telaş yapma iyidir içerde o kıpır kıpırdır annesi 🫶🏻❤️
defnosunannesi_ haticeismail ilk gebelikse normal bende 20 ile 22 arası hisetmeye başlamadım şuanda 3 gebelik 17 haftadan beri ara ara hafif şekilde hissediyorum normal yani 20 haftalarda daha net şekilde hissedebilirsiniz kilo da sorun değil daha normal yani bulantı falan veya iştahsizlik oldu ise zayıflatıyor
haticeismail Es07 en son 14+6 da gittim uyumluydu ama bu haftalarda hareket hissetmem gerekiyor diye düşünüyorum umarım bi sıkıntı yoktur
haticeismail orhismommmmmm olabilir galiba benimde plasenta önde olunca hareket geç hissedilirmiş iyi olsunlar da geç hissedelim
haticeismail orhismommmmmm benim daha kontrolüme de var ama randevu bulabilirsem bende gitmek istiyorum haber verin lütfen banada normal miymiş
orhismommmmmm haticeismail benim haftaya detaylı vardı ben bekleyemedım yarın özele gidicem insan korkuyor valla
cennet033 Bende almadım aynı şekilde 18+3 demi ne hissettim ikinci gebelik doktora sorduğumda kontrolde her şey yolunda gidiyor demişti sonra şimdi 19+1 feyiz hissetiyom
haticeismail cennet033 bende geç hissedicem galiba bide ilk gebeliğim o yüzden her şey tedirgin ediyor
orhismommmmmm fatmaa51 canım çok şükür yeni çıktık hastaneden bebek gayet iyi hatta içimde bacaklarını kaldırdı çok şükür Rabbime hamdolsun