Ozy Sosem Rabiaizgi Busrademiroztamur ayni haftalardayiz ben 38+4 Haftalik oldum ve iki gündür yürüyünce altdan batma oluyor sizdede varmi buna benzer belirtiler ayakda hic kalamiyorum 😣 gecede kasigima cok siddetli bi agri girdi bicak saplanir gibi kasilmalarimda var hafif adet sancimda var ama dogum sancilari degil sanirsam siz nasil hissediyossunuz kendinizi
Rabiaizgi Ozy Ben genelde yururken batma deyilde alt kemikte agri hissediyorum yurumede zorluk cekiyorum, yalanci sanci\kasilma oluyor genellikle aksamlari yatarken hafifte belde sizlama onun harici bisey yok daha malesef
Busrademiroztamur Ozy bende de var ayni durum yuruyunce ayakta durunca daha fazla oluyo özellikle, son bir haftadir yatarken de oluyo cok rahatsiz edici bi acisi var bicak saplanir gibi sanki.
Sosem Benimde ayni sekilde altta biraz agrim var Bugun konturolum vardi acilma varmis 4 santim suni sanci verip dugutturmak istedi Tamam dedim eve gidip gelmem lazim dedim 3 cocugum daha var evde onlari okuldan alip gelirim dedim geri gittim yer yok sabah gel sanci verip dogurtalim dediler Isallah yarin kavusacagim bebisime
Busrademiroztamur Sosem Ya acilma oldugu icinmi agriyormus yani? Acaba benimde mi oyle bende yarin doktor kontrolüne gidecegim insallah. Rabbim yavrunuzu hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Sosem Busrademiroztamur amin Isallah hepimizden bir avazda kurtarsin rabbim Bilemiyecem ama benim basindan beri altimda agri vardi