cerenxertan Kızlar 10 haftalık hanileyim ve aşırı sol kasıgım ageıyor bazen aşıeı şiddetleniyo bacagıma ve belime vuruyo bu durumu yaşayan var mı cinsiyet henüz çgrenmedik
Melike3506 cerenxertan lekelenme, akıntı ve kanama olmadığı sürece normal, rahim büyüyor o yüzden ara ara ragl ağrısı gibi ağrılar olabiliyor
reylim Merhaba Normal oldugunu söylediler benimde çok ağrım oldu hatta acile gittik bir kere, doktorunla görüş istersen magnezyum verdiler ağrıyı bitirmese de hafifletiyor İçimden bir his cinsiyetin erkek olduğunu söylüyor 🙏🥳
Superisibeyza cerenxertan ben de bu yüzden hasyswye gittim benzer haftalarda kist mi oluyor diye dusundum hatta o kadar ağrıyordu magnezyum başlandı normalmiş dar pantolon kot kullanmayı bıraktım tayt aldım bol iç çamaşırı ve rahatladım çalışırken aniden oturup kalmamaya dikkat ettim. Bizi korkutuyor ama bazı seylerin çözümü gerçekten kucuk seylere dikkat etmek olabiliyor sen de dikkat et farklı göreceksin inşallah canım seni anlıyorum ciddi bir ağrıyfı benimki de korkmustum