LadyX ela1128 o bana biraz kolay geliyor hemen beş dakika 😅 ama yine de eğer bulaşık varsa ve makina temizse x2 iş demek
mavikusasel Banyo kesinlikle. Yerlerini silmek, tuvaleti yıkamak en nefret ettiğim işler. Yerlerde kıl toz birikmesi mide bulandırıcı kendinin de olsa 😓 mutfak da çabuk batıyor yerleri ama banyo gibi ıslak olmadığı için sorun olmuyor…
Mege_Adanisa LadyX yaa kıyamam 😁 o konuda çok konuşulan biriyim hani pratikliğimden hep kullanılıyorum valla yapmaman daha iyi boş ver 🤣🤣
daisy__ Ben becemedigim sevmediklerimi kocaya devir ediyorum😂😂onun dışında ev işi yapmayı seviyorum ya heryer pırıl pırıl mis gibi 🫠ama bi takıntım var tüy kıl gördüğüm yere illa süpürge vurup silecem günde 20 defa da olsa fark etmez
beyzakzlrmk LadyX bulasık olmasın butun evı ındırıp kaldırayım o derece cunkı bulasık makınam yok ıkı kısıyız ama on gunluk bulasık bırıkıyor bazen aglayarak yıkıyorum
QueenBahar_ Edacck off korkulu rüyam şuan bile akşama ne yapim diye düşünüyorum eşime soruyorum sen bilirsin diyor bilsem sana niye sorim be adam🤣