kacamazzz Hhh03 amin inşallah canım benim🙏🏻🥰 kasıklarım ve belim çok ağrımaya başladı benim ya sende var mı bir şeyler
amphitrittee kacamazzz nimoyla öğrendim bende ama kıpkırmızıydı ikinci cizgi bu artımed niko days doctor böyle silik cıkarıyor
kacamazzz gunes111 yok canım kendi belirtilerime göre hareket ettik test kullanmadım 2 günde 1 ilişki oldu
Hhh03 kacamazzz ay nebilim ya kendimi dinlemeye fırsatım olmadı bugün yoğundum biraz düşünmek istemiyorum düşünmek istemiyorum 😊 stres olmak istemiyorum
Merryb Kızlar benim de bat 2 Şubat ama iki gündür kahverengi lekelenmem oluyor yumurtlama 16-17 ocak civarıydı. Hafifte bel ve kasık ağrım var. Yerleşme desem erken değil mi daha kafam karıştı :( yaşayan var mı böyle bir şey ?
gunes111 Merryb ayyyyy kız inşallah vardır Merryb benim bildiğim Dpo 6 dan sonra belirtiler başlar ama yerleşme kanamadı içinmi bilmiyorum burasını test yapsanız 3 gün sonra testlerde varsa pozitif götürüsünüz
gunes111 Merryb benimde bat 5 Şubat hangi gün pik oldu hangi gün çaylama ve hangi günleri değerlendirdiniz
Merryb gunes111 16 sı pikti 17 sinde çatladı 13,15,16,18 ini değerlendirdik. Ama işte iki gündür bu akıntı var normalde pede gelmiyor idrardan sonra peçeteye silince oluyor. Yani bilemedim çok da istiyoruz 7 aydır deniyoruz. İlk kez böyle bir şey yaşadım.
gunes111 Merryb birşey soracam benim birden kaşıntım oldu bir an geçti belimde çok kötü arıyor aynı şekil luabaya girdim süt beyazı el kremi gibi kaygan akıntım olmuş süt beyazı sizce belirtiler için erkenmi yoksa benmi herşeyi gebeliğe çekiyorum adetim 13 Ocak biti
Merryb gunes111 inanın hiç bilmiyorım benim de ilk olacak herkeste farklı belirtiler olabiliyormuş. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏