Aaaaasyaaa kacamazzz varsa kanda kesin çıkar ama kan verebilirsiniz direkt kanda daha önce yükseliyor bhcg
kacamazzz Aaaaasyaaa doğru söylüyorsun canım ama ben yinede adet geçmeden vermeyim diyorum varsa da yükselsin istiyorum iyice😍❤️
kacamazzz gunes111 benim dpo11 ovülasyon kullanmadım adetten sonra 2 günde 1 ilişki oldu kendim yumurtlama belirtilerini takip ettim
duygunisa kacamazzz evet yaptım bende silik çizgi çıktı ama görsel yüklemedim içim kıpır kıpır heyecandan ölcem🥰🌸
Sibelakta kacamazzz evvet böyle görsel atim inamamdım 3 drfa yaptım her yapısımda dahz belirgin oldu İnşllah allah gönlünüze göre verir🥰
kacamazzz eslem2121 @aylinn23 @Hhh03 @lale2 @nazende17 @ilkiminannesi @Aaaaasyaaa Kızlar bu sabah artimed strip test yaptım bakar mısınızzz 
Aaaaasyaaa kacamazzz çok net ikinci çizgi kan ver bencede artı med pek önerilen bi marka değil ama oluncada çıkıyor bende bu şekilde öğrendim hemen acile gittik kan verdim reglimden iki gün önceydi hemde
kacamazzz H_M_ 2 gün kaldı adetime onu bekleyeyim diye düşünüyorum bende ya ☺️ bide dışarda çok kar var dışarı çıkamam gibi birkaç gün
kacamazzz H_M_ yaa çok sevindim canım hayırlı olsun💕 eğer bende de varsa bende nimoyla öğrenmiş olacam🤗🤗