Melike3506 kacamazzz yalancı pozitif gibi durmuyor ama yine de kan verin netleşsin en iyisi kan vermek
reyyannihle kacamazzz bende bu markayla öğrendim aynende bu şekildeydi kan verdim geç döllenmeymiş şu an 11+4 haftalık kan verin emin olun bence
kacamazzz asya8melek ay inşallah canım sen kaç gün kala öğrenmiştin bu kadar silik mi çıkmıştı betan kaçtı 🥰❤️
kacamazzz Melike3506 evet ya en iyisi kan bu testlere hiç güven olmuyor🥹 25 i adet günüm o gün olmazsam hemen kan vereceğim ☺️
asya8melek kacamazzz valla betayı hatırlamıyorum ama adet olacağım gün yapmıştım çizgi yok gibiydi o ki yani zorla görmüştüm
kacamazzz reyyannihle ay inşallah vardır o zaman nimoya hiç güvenememiştim ama sizler bu markayla öğrenince bir heyecanlandım bende 🤗🤗 bir test daha yapıp kan vermeyi düşünüyorum
kacamazzz aylinn23 ayy inşallah vardır dualarım seninle 🥰🥰 inşallah çok güzel sonuçlar alırsın sonuç çıkınca bana da yaz balım❤️
kacamazzz aylinn23 seninkine de baktım şimdi çizgi var inşallah değerinde de çıkar🙏🏻 senin yaptığın hangi marka canım
aylinn23 kacamazzz Yazarım tabiki adetime dört gün var aslında ama testte böyle çıktıysa kanda her şekilde çıkar tabi inşallah varsa,☺🤗
Lapsodi kacamazzz benim profilimden benim testime de bakarmisin canım varmı sence yalancı pozitifmi bat 20 idi