Pnr41 Selam kızlar, yarın saat 11 de sezaryenle kızımıza kavuşacağız inşallah sağlıkla🙏 Hem çok heyecanlıyım, hem çok korkuyorum, hem çok mutluyum, hem çok mutsuzum karnımda bi daha hissedemeyeceğim için falan🤦🏻♀️ Tavsiyeleriniz varsa talibim🙏
Havin49_ Pnr41 evet ilk kalkış insanı biraz zorluyor ama sonrasında bol bol yürüyün ki hemen iyileşin ben hep yürüdüm be 1. Haftam rahat rahat her işi yapabiliyorum kendinle kuru incir ve kayısı götür kayısı bağırsaklarını çalıştırır gazını ve büyğk abdeste çabuk çıkarsın incir ise çok güzel süt yapıyor
1oglanannesi Pnr41 kendini kasma her sey iyi gecsin sizin icin bebeyine kavusacagin anı düşün sadece 🌹
fatbenya Pnr41 benim yaptığım en büyük hata korse takmamaktı dikişlerim açıyor acıyor diyerek şimdi ikinciye hamileyim yine sezeryan olacak bu sefer takacağım yoksa o göbek hep kalıyor sinir bozuyor. Emziğe de doğduğu gibi alıştır derim biz veremedik hemşire müdahale etti diye çok zorlanmıştım ben. Ve kızın hala karnındayken son anlarının keyfini çıkart hiçbir şeyi de kafana takma ❤️ rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤍🌸
m2010 Pnr41 yanına filtre kahve al narkozu atmak için çok işe yarıyor baş ağrısınada iyi geliyor ben hastaneden çıkana kadar annem yaptı komposto su ve filtre kahveyi içtim
Pnr41 Havin49_ annemler bugün kompostu yapacaklar yanımıza alacağız, inciri bilmiyordum teşekkür ederim hemen alayım🥰 İlk kalkış beni de biraz ürkütüyor ama inşallah kolaylıkla atlatırım🙏🤲
zlpfds Havin49_ kayısı ve incirle nasıl bir hoşaf tarzı sulu bir komposto falan tarzı bişeyler yapabiliriz tarif bilen varmı acaba ?
Havin49_ Pnr41 korkma Cnm Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz tabiki karnında dikiş olıyor ama sen yürüdükçe o yumuşuyor ve bide bol bol su iç bol su iç ve elinden geldikçe yanınızda kim kalıcak bilmiyorum ama beneği ona emanet edip yarım dk bile olsa yatın
Pnr41 Havin49_ annemle eşim kalacak yanımda, su içmeyi seviyorum zaten🥰 onu da bol bol içeyim, hem süt hem anestezi atmalık☺️
Pnr41 1oglanannesi bilmediğimiz bir şeyin içine giriyoruz ya, insan ister istemez karmakarışık duygular hissediyor🥹🌸 Sağlıkla gelsin tüm minnoşlar❤️
Pnr41 fatbenya korse için sanırım doktorun onay vermesi gerekmiyor mu🤷♀️ hastaneye emzik getirmeyin dediler ama ben koydum tabiki valize🙊 hatta boğulma vs önlüyormuş, onuda duyduktan sonra koydum☺️ Neredeyse son 12 saat kaldı, içim buruk olsada elimle sürekli karnımı seviyorum🥰❤️
Pnr41 m2010 komposto bizde yaptık, ama daha önce spinal başka ameliyat olmuştum hiç başım ağrımadı çok şükür, doğumum da aynı hastanede ve aynı anestezi uzmanı yapacak. Başın ağrımaz , sadece biraz miden bulanabilir dedi. O yönden şanslıyım 🥰
Sudedemirer Narkozu atmak için yanınızda nescafe ve bitter çikolata bulundurun nescafe sütlü köpüklü falan olmasın ama bol su için kuru kayısı gaz için faydalı oluyor incir ve rezene çayı çok güzel süt yapıyor kabız yapacak yiyeceklerden kaçının ben çok kolay kabız olurum ve o dönemdede ye bişey olmaz süt yapar vitamin yapar dediler patatesti muzdu yedirdiler kabız oldum büyük tuvaletime çıkamadığım ve kan değerlerim çok düşük olduğu için 1 hafta hastanede yatmak zorunda kaldım akcigere pıhtı atabilir dediler ve bol bol yürüyün evet çok zor oluyor ama yürümek sizi toparlicak zorlamadan yavaşta olsa yürüyün
Pnr41 Sudedemirer yaa çok geçmiş olsun, Allah bi daha yaşatmasın🙏🙏 Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için❤️🥰
aseln Pnr41 doğum sonrası baş ağrısı şiddetli olabiliyor o yüzden acı kahve öneriyorum çok iyi geliyor🌸 ilk gaz çıkarma çok önemli,ilk yürüyüşte kendinizi zorlamadan hareket edin 🌸motivasyonunuzu hep yüksek tutun🌺 sağlıkla bebeğinize kavuşun inşallah🙏
Pnr41 aseln aminn inşallah🌸💕 Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için, baş ağrım muhtemelen olmayacak o konuda şanslıyım, daha önce spinal başka ameliyat olmuştum hiç ağrımadı. Anestezi doktorum yine ağrımaz dedi, aynı ilaç verilecek dedi.
hayirlisi06 Pnr41 9 ocakta sezeryan oldum İki hafta oldu şükür Kimyon alın kimyon çayı yapın gazı çıkarıyor iyi geliyor İlk kalkış bende zor olmadı şükür Ama geçmeyej öksürük vardı öksürdkce karnımın ağrıai çok fenaydı inşallaj kimse doğumda öksürüğe yakalanmaz doğumdan üç hafta önce başladı yeni azaldı
Pnr41 hayirlisi06 çok geçmiş olsun. Kayısı kompostosu yaptık gaz, tuvalet vs için. Kimyonu çok severim, yemeklere katarım ama çayını içemem sanırım🙊
gnsb Pnr41 doğum sonrası giyeceğin pijama da bel kısmı lastikli olması yani nasıl anlatim karnını tutması deyim ağrı sızı için çok iyi oluyor
Pnr41 gnsb yaa, sezaryen diye daha çok elbise formda gecelik aldım ben oysaki, 1 tane normal pijama koymuştum. Tuvalete giderken pijamalılar zor oluyor dediler🥺