Asya_Lorin Merhaba gül hanıma giden var mı yakın zamanda sezeryan doğum yapan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi lütfen doktor hemşireler hastane genel olarak nasıldı. Ameliyat dikişi iyi mi doktor eli nasıl ağrı çok var mı
Semanur_AkMo Asya_Lorin ben de ona başladım biri vardı olucaktı ondan haber bekliyorum birisi de güzel olduğunu söyledi oda tercihi falan yapmıştı geniş hemşireler de iyi davrandığını söylemişti
Pikachkiz Asya_Lorin benim doktorun gül yaman mesela ben 2023 normal doğum yaptım kendisinde ilerleyişi ve ebeleri çok tatlıydı tek mesele hastane gerçekten çok eski bir yapı ve odaları küçücük odaları geniş ve güzel olsa daha güzel olurdu
yaprakbatg Asya_Lorin Merhaba iki dogum gercekleştirdim suan 3.ye hamileyim bir cok doktora gittim ama gül hanim gibi güler yüzlu isinde iyi ve ic rahatlatan birini gormedim kesinlikle tavsiye ederim suan hala ona gidiyorum 5 haftalik gebeyim ilk cocugum 3 yasinda ikincisi 1.5 isinde iyi bana guvenin iki dogum sezaryan riskli olmasina ragmen çok profesyonel
Asya_Lorin Semanur_AkMo ay umarım öyledir oraya gideceğine devlete git aynı diyenler var o yüzden çok tereddütteyim umarım ilgililerdir hemşireler vs bi de odalar hijyeniktir. Bilgi alınca yazarsanız çok sevinirim 🙏🏻 Allah kolaylıkla kucağımıza almamızı nasip etsin 🙏🏻
yaprakbatg Asya_Lorin Hastanedeki hemsireler cok ilgili ben iki dogum yaptim 3. Suan yine tercihim gül hanım
gamzeesila499_ Bende bu hafta ilk kez gidicem muayene olmaya kendi doktorum baska hastaneye geçti malum doğum ücretleri çok fazla umarım memnun kalanlardan olurum
gamzeesila499_ mutlusene Bahat hastanesi Mustafa balık hocaya gidiyordum Yeni geçtiği hastanede doğum ücreti çok fazla olduğu için devam edemiyorum
mutlusene gamzeesila499_ onu biliyorum gitmedim ama duydum hayırlısı olsun inşallah her şey gönlünüzce olsun
fidanqafarov gamzeesila499_ bende mustafa hocaya gidiyordum şimdi medigold daki remzi hocaya gidiyorum inşallah hayırlısı olur
Asya_Lorin Benim de nisan görünüyor sezeryan. Şuan hala 2025 fiyatları geçerli şubat ortası gibi zam gelir dediler :( @gamzeesila499_ ne zaman doğum