deletedmom11 HanifeOkutan ay dur bünye kaLdırmaz kendimi kaynana gibi hissetmeye başLadım şu anda modumu bozmayım hepinizi haşLarım geLinLerrrrrrr😂😂😂😂 harbi düşünsene baskın yapsaLar şuraya uLan çıkaracanız bi bebe biz beşer onar doğurduk böyle saçma soruLar görmedik diye abowww
HanifeOkutan deletedmom11 deletedmom11 gelininin indirdiği uygulamaları indirip onun yorumlarını takip edersin sanki bana öyle bi izlenim verdin 😊
HanifeOkutan Thesra kız mı canım senin ki😂 benim eşim de oğluna kız alacak😂😂 verme derdi uok diye rahat herhalde 😂😂😂
Thesra HanifeOkutan Aynen canım kız şimdiden söylüyorum ben veremem diyo😂😂😂bende sen vermezsen oda kaçar diyorum😂😂😂
HanifeOkutan Denizim sorma ben de epilepsi rahatsızlığı için açtım iki cevap sonrası kimse yazmadı halbuki önemli konular konuşulmalı da be bilim biz de yanlış yapıyoruz Da fark etmiyor muyuz acaba🤷♀️
deletedmom11 Thesra Bİ KEREEE BİZZZZ DEDİKODU YAPMIYOKKKK 😂😂😂 Sadece günceL oLay değerLendirmesi yapıyoz 😂😂😂😂
AsyeNarSusam deletedmom11 Dikkatimi çekiyo bu tür başlıklarda en ön safta sen gidiyorsun 🙄 Rahatsız oluyorsun ama her postun altında gıybetlerini yapıyosun ne perhiz ne lahana anlamadım 🙈 Yani bende rahatsız oluyorum ama bu başlıklardan da rahatsız olmaya başladım en az kaynana elti görümce muhabbeti kadar baydı onları eleştirmek amaçlı açılan bu başlıklarda..
deletedmom11 AsyeNarSusam benim hiç eLtimi kaynanamı weya kocamı çekiştirdiğimi gördünmü 🤔🤔🤔 oLayın daLgasında iken ister başta ister sonra oLurm bu kimseyi aLaka etmemeLi haaa İşin Lahana perhiz oLması için benmde o postLarda kaynanamı kötülemem eLtimi çiğnemem görümceme söwmem Lazım oysa eLtim öz abLam gibi görümcem Allahım iyiki war dediğim insanlar yukarda Allah war bir kere biLe kötüLemedim ama bu tür postLardada her zaman eğLencemi buLurum kimse kusura bakmasın özellerini anLatanLar düşünsün
Thesra deletedmom11 En temizi bence kiz valla hollandalilarinda cok guzel olanlari var bul en iyilerinden senin oglanlara yakisigindan turk olupta napcaklar sanki habure dedikodu😂😂😂
Mi1007 [bilinmeyen] ense kalınlığıyla ilgili başlık açtım defalarca kimse yazmadı ama bakıyorum doğum hediyesi başlığı açmış yeterrrrrr dayanamıyorummmm diye başlık açmış kocasını anlatıyo fln altında full yorumm. Gerçekten haksızlık soğudum artık valla
HanifeOkutan Mi1007 evet de nasıl bi çözüm bulabiliriz ki gördüm başlığını ama bilgim yoktu bilgisi olan var da bu başlıklar görülmeyi mi engelliyor neden oluyor bilmiyp Ki
HanifeOkutan deletedmom11 bak nasıl da biliyorsun gelecek cümleleri 😂 aynen de öyle diyecekler 😂😂 dünyada biz siz doğurdunuz biz neler çektik kaç tane de doğurduk vs🏎😊😂
Thesra deletedmom11 Evet o magazin programlarindaki yorumculardan neyimiz eksik yahuu😂😂 o degilde yukarda sana yine biri satasmis valla ben biktim sana satasanlardan sen iyi dayaniyosunn cok kiskaniliyosun yavrum cokkkkk🤣🤣🤣🤣🤣
Mi1007 HanifeOkutan valla heralde kaynana koca kokuları rövaşta olduğu için az konuşmalılar yukarda çıkmıyo ve bilgin bile olsa görmüyorsun galiba
deletedmom11 HanifeOkutan kız biz doktora giderken babanem bide karnının içindekini gösteren doktormu war derdi cinsiyeti öğrendimde falan kadın şaşırıyodu ne çıkarsa doğmda çıkıyo işte diye 🙈🙈
Thesra deletedmom11 Kime neyin hesabini vermek zorunda birakiliyosunki herkesim kultur seviyesi ve anlayış seviyesi malesef ki bir değil bu tür yobazlıklara verilcek en güzel cevap sa-na-ne 😡😡😡
AsyeNarSusam deletedmom11 sonuçta eltisini kaynanasını vs. Burada çekiştirenleri yadırgamanın mantığı forumu amacının dışında kullanıp burda gereksiz ilgi toplanması değil mi. Bu başlıklarda kaynana eltiyi değil de onları çekiştirenleri çekiştirmek için açılıyor. Yine amacın dışında bir işgal söz konusu olmuş oluyor. Buna perhiz lahana benzetmesi yaptım . Nereye ne yazdığım kimseyi ilgilendirmez gibi mantık taşıyorsanız da o zaman eleştirdiklerinizi eleştirmenin de mantığı yok oluyor.. kısacası eleştirdiğiniz ve zırt pırt dalga geçmek eleştirmek için açılan bu başlıklarda beni en az eleştirdiğiniz başlıklar kadar rahatsız ediyor ve bence benim gibi sessiz kalıp gerçek anlamda rahatsızlık duyan birçok kişiyi..