Onurbanuu Hem mutluyum hem cok duygusalım 38+4 te bebegıme kavusucam👼🏼 pazartesi son gün inşallah öğlen kucagımda
Smtpll Onurbanuu ay bizim de tam 38+4 de pazartesi günü sezeryan günümüz 🥹 biz bugün saati netleştirecez inşallah
Onurbanuu Smtpll ya hadı ınsallah saglıkla cıkalım bebeklerımızle sabah 10 gıbı almıs olurum senı dedı sabah gel dedi 7de bana drum💙🥹
Smtpll Onurbanuu kız bizim 💖 ya seninkinin hareket durumu nasıl bizimki 2-3 gündür aşırı durgun bugün son kontrolümüz var gittiğimde soracağım bakim doktora
Onurbanuu Zeliha_plt38 ay hadı saglıcakla aksak yurume yap hep kım yaotıysa cevremde acılması ıyı olsu bak
Zeliha_plt38 Onurbanuu 36 dan bu yana düzenli yürüyüş ve sporla devam ediyorum inşallah faydasını görürüm daha açılma falan hiç yok🤷♀️
kaplanseren Onurbanuu ay ya böyle doğumuna 1-2 gün kalan kadınlara çok seviniyorum çok heyecanlanıyorum. Biz de bu günleri görür müyüz sayılı günler ama geçmiyor 50ler. İnşallah sağ salim sağlıkla yavrunuzu kucağınıza alırsınız 🙏
Onurbanuu kaplanseren inşallah canım benım gecmıyo gıbı oluyo ama gecıyomuş ya valla sımdı 2-3 gun bıtmıyo gıbı 😘🥹