kubosli Uyurken bı anda altıma kaçırdım ve yatak falan battı 38. Haftamdayim aklıma takıldı suda idrarla beraber gidermi idrar kokusu geliyordu ama ben yinede endişeliyim gitmelimiyim hastaneye
hmerve20 kubosli 38+2 deyim ve bu durumu nasıl yaşarım bende merak ediyorum. Eğer şüphe ediyorsan hemen kontrole gitmelisin. Yerinde olsam hiç durmazdım en azından bişeylerden emin olurdum
1tucee kubosli yani bence doktora git nolur nolmaz sende rahatlarsın diye düşünüyorum ama hamile olmayanlarında yaşadığı birşeydir uyurken idrarını kaçıran vs
swnaa İdrardır o endişe etme su olunca farklı kötü bi koku ve daha yoğun kıvamlı oluyor birden idrar gibide genelde akmıyor akan vardır da genelde uavaş yavaş gelir
kubosli hmerve20 bikere daha bu durumu yaşadım ve kontrole gttigimde çok kötü muayene etmişlerdi şimdi son haftalardayim diye korktum ama ped koydum hala gelen bişey yok
bkb35 kubosli benim öyle uyurken bir anda suyum gelmişti altıma yapar gibi hiç durmadan bir anda boşalmıştı hepsi. Bence bir doktora git
kubosli O gün gitmedim ebe bı arkadaşım vardı ona sordum gitme dedi bugünde kontrolüm vardı gttim herşey normal görünüyor dedi doktor çok şükür yani daha zamanımız var 😃