birdenizanasii 14+1 şu an ama yatarken karnımda değişik hisler olusuyor. Çok mu erken yoksa bu dönemde hissedenler var mı ?
aysegulykslll birdenizanasii 16. Haftamda pıt pıt hissettim şuan 18 haftalığız hareketleri daha belirgin anlaşılır oluyor yakında sende hissedersin annesi sağlıkla kucağınıza alın 🌸🤲🏻
2oglusannesi15 birdenizanasii Erkek erken oynar demişlerdi ben 11 lerde falan hissetmiştim tabi kiloyla da bağlantılı hissediyor olman demişti doktor
birdenizanasii melikelina ilk gebeliğimde benim de o civar olmuştu ama ikincide daha erken hissedildiğini duydum psikolojik de olabilir bilmiyorum ki. Teşekkür ediyorum 🌸🌸
papatyakokulugece birdenizanasii canım senin bi kızın daha yok mu tecrübesiz değilsin artık o hissi tanıdığın için erken hissedebilirsin
birdenizanasii papatyakokulugece o hissi tanıyorum evet zaten o yüzden şüphelendim ama belki çok erkendir psikolojiktir diye düşünüp sormak istedim çok mu erken diye
melikelina birdenizanasii ama göbeklede alakası vardır benim biraz kilom var belki ondan bu şekilde 🫶🏼