merry10 Kızlar merhaba, park yatak için önerisi olan var mı bir türlü karar veremedim. Kaliteli güzel bir şey olsun istiyorum pişman etmesin. Elele, kraft, prego markalarına baktım genel anlamda ama kararsız kaldım .
Zeyno321 merry10 kanz sleepy sanirim modeli 4 sene once aldim ikinci bebeğime kurdum suan gayet saglam hala ve uygun fiyatliydi benim aldığım zamanlar
Momlife_ Elele aldım doğunca inşallah hayırlısıyla kullanmak nasip olur fiyat performans gibi duruyor
snmerd merry10 elele madre aldım denemedim daha ama kurduğumda gayet sağlamdı. Epey kişi tarafından tavsiye üzerine aldım
Smyye1B merry10 İlk oğluma Kraft kullandım o kadar kalitesizdi ki zaten kullanırken kırıldı ikinci bebeğime Elele markasini aldım kumaş ve iskelet bakımından Elele daha iyi bence. Bendeki modeli Elele donna 70*120
Ebis_34 cansu2306 Prego san diego. Arkadaşımın önerisi ile aldım bende onun kızı 2 buçuk yaşında hala alt kademede kullanıyor
merry10 Bende yeni öneri olarak kanz sleepy plus baya satıyormuş ve memnunlarmış, kafamı karıştırdı. Elele madre modelinide kullanan çok fazla kafam oldukça karışık 🫠🫠
Dlrdgn Bu konuda bende çok kararsızım tommybaby gördüm trendyolda görünüşü kullanımı çok güzel gibi kullanan var mı arkadaşlar aranızda
Aycaunalsimsek merry10 kraft monaco modelini almıştık biz. 14 aylık oldu oğlum. Anne yanı da olduğu için çok faydasını gördüm çok rahat ettim. İçinde süngeri de hediye vermişlerdi o zaman, şuan nasıl bilmiyorum
rvydaaa merry10 prego var bende kızım için almıştım 2 yaşına kadar o yattı şimdi bebeğim doğunca o yatacak ben çok memnunum zararı olmadı
Mrve93 Biz de prego miami kullandık ilkinde, sağlamdı herhangi bir problem yaşamadık, anne yanı olması da en büyük artısıydı benim için sezaryenle🥲kısmetse ikinci bebeğimde de kullanacağız 🥰