Pinaraydin_2969 Kızlar artık yoruldum 🥲 ayaklarım çok ağrıyor ve afedersiniz bugün ishal oldum çok sık tuvalete gidiyorum sizce doğum öncesi bir belirti mi bu
zehraninannesii Pinaraydin_2969 Bende mahwoldum yine de hamd olsun Rabbime. 39+4 olduk. Bugün bende ishal oldum baş ağrısı artı mide bulantısı da war
bartulies Pinaraydin_2969 kız birden geliveriyorlar merak etme bakarasın pat diye yarın sancın çıkıverir 😂
Minikmercimekk Sık tuvalet e çıkmak belirti olabilir. Bende 39+1 im. Bekliyoruz Bakalım. Sağlıklıca alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah 😇
Ceren189 zehraninannesii 40+5 te doğurdum artık bıktı. Falan diyodum ama hamilelik en güzel kısmıymış 😂 yinede allah kurtarsın sağlıkla kavuşun inşallah
Pinaraydin_2969 zehraninannesii evet tabiki bu halimize de şükür. İnsan agirlastikca artık ağrılarla vs dogurmak istiyor hemen
zehraninannesii Ceren189 maşallah☺️ inşallah o kadar sürmez benim ki. Gelsin de uykusuz we yorucu günlre razıyım yeter ki bu can ağrısı we ağırlıktan kurtulayım hayırlısı ile doğumun başladığını nasıl anladın
Pinaraydin_2969 Zynbnur hâlâ hafif hafif adet sancisi gibi vuruyor ve artık iç bacak kısmında ağrım çok 🥲
alonnn Kızlar bende 38+6 dayım bir haftadır ishalin geceleri Sancıdan uyuyamıyorum tuvalete bi gidiyorum ishalim sonra şıp kesiliyor ağrı bunu yaşayan var mı artık yoruldum ya ne zaman doğurcam ben
sema0526 Maşallah maşallah benimde gebeliğim riskli kanamalarım oluyor 🥺 inşallah sizin haftanız görürüm🤲şu an tek isteğim bu♥️
zehraninannesii Pinaraydin_2969 Oy canım Allah bi sancıda kurtarsın seni ya 🥺 enerjini sadece nefes alıp wermeye we ıkınmaya wer bir de summe sebile yesserah ayetini oku Allahı zikret kolay geçer inşallah bağırmanın bi faydası olmuyor insana tam tersi zamanı uzatıyor