zehrakrdg sunbloom123 bugün itibariyle bizde 35 haftalık olduk kızım daha durmak istemiyor 2cm açılmam olmuş bile 🥲🐣
bebegimbd zehrakrdg bende 34 haftalığım 3 cm açıklık var bi aydır böyle devam ediyor umarım günleri gelince gelirler
zehrakrdg bebegimbd hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💐 hafta sonunda kasık ağrısı başladı dünde nst de düzenli sancı çıktı geceden beri 2 defa kanlı akıntı geldi birde minyon bebeğim doktorum süreç daha hızlı ilerleyebilir dedi 🫠 yatıştayız şimdilik
sudekaplan sunbloom123 hamileligim çok güzel geçiyor diye anlattım millete simdi bel ağrısından kıvranıyorum birde heran gelecekmiş gibi rahimde ağrı oluyor
meltemerennn sunbloom123 bende 34+4 oldum Of kızlar kafama saçma saçma şeyler takıyorum olmayan şeyleri takıyorum nasıl düzelir bilmiyorum geçer mi doğumdan sonra
meltemerennn sunbloom123 ya işte doğumda kaynanam gelcek bakcak görümcem felan kaynım gelcek kalırlar mı giderler mi felan diye
bsrbrkysr184_ Dilos24 ay bunu görünce eşim geçen marke benim taklidimi çıkartıyor gülüyüm mü ağlıyım mı bilemedim şey dedi bide bana yandan yemiş penguen dedi 😅