Kardii Beni bilen bilir belki aranızda az çok 36+6 günlük hamileydim ve erkenden sancılarım başlamıştı. Haftalık kontrollerim vardı perşembeden perşembeye herşey yolundaydı geçen perşembe gittiğimde nst'ye bağlandım ve sadece bir tane ağrım çıkmıştı ve bana salı günü gel demişti bu haftadan için beklediğim gün gelmişti ve kontrole gidiyordum aç karnına çağırdı doktorum kan alınacağı için kan alındı ve gören bütün hemşireler ameliyat mı olacaksın dedi hayır dedim çünkü ortada birşey yoktu ve beni panik aldı biranda neyse yine nst'ye bağlandım takar takmaz sancım 70 e vurdu ve devam etti ama ben hissetmedim hiç ama bu arada 3 günden beride nişanım geliyordu ama nokta kadar geliyordu doktora söylemeden nişanım geldiğini yanında ki hemşire geldi ve yatışın yapılacak dedi bende daha çatı muayanem olmadı ve bebeğim normal doğum pozisyonunda kanala girmiş diyince hepsi geri çekildi hiç istemedim çünkü son dakikaya kadar doktor geldi ultrasonla baktı benim vücut yapım uygun fakat bebeğimin kafası büyük olduğu için çıkamayacağını söyledi bende tamam dedim sağlıklı olsunda önemli değil nasip dedim gittim işlemlerim yapıldı bana 16.05 de alıcaz seni dediler ve sonunda beklenen an geldi ve ameliyathaneye gittim spinal sezaryen istedim ve hiçbir şey hissetmedim dokunduklarını hissediyorsun az çok ama acı hissetmiyorsunuz asla 16.15 de bebeğim doğdu herşeyi sağlıklıydı kilosu 3.500 gramdı ama doğduğunda 3.020 gram doğdu 50 cm boyu vardı bağıra bağıra ağladı bana sen dinlendiğinde bebeğinle yukarı çıkacaksın dediler ama öyle olmadı bebeğim ciğerlerinde ki suyu atamadığı için küveze girdi ve şuan o küvezde ben evdeyim çıkar çıkmaz yanına gittim oğlumun beşikde yatıyordu iyiydi yani artık çıkana kadar günlük sütümü sağıp götürücem babasıyla sütüm inmedi fakat daha demin sıcak suyla duş alıp pompayla çektirdim acıya acıya biraz açtırdım uçlarını gece tekrar deneyeceğim ve gelen sütümü bebeğime götüreceğim çok şükür bugünümüze daha kötüsü olmadı 🙏 Ama sizlerden ricam bize dua edin nolur bebeğim hemen çıksın küvezden kavuşayım 🙏🙏 Bi yanım çok boş sıkıyorum kendimi ağlamamak için sütüm çekilmesin diye ama dayanılmıyır gerçekten yokluğuna 😔 Ama sabrımın sonu selamettir inşallah en kısa zamanda 🙏👶 Sizlerin sorusu da varsa cevaplayabilirim bu arada ☺
Hllswm Rabbim tez zamanda sağlıkla kucagına almayı evine getirmeyi nasip etsin kilosu filan iyiymiş ciger geliştirici igne yapılmadı mı dogum öncesi
araskubra bende sezeryan olcam kasilma hissediyorum hareketi azaldi bugun bende erken olur diye endiseliyim ama yeterki saglikli olsun yavrularimiz vede bizler tez zamanda kavusursun insalah canim