nazife81 eed21 32+2 ilk gebeliğim normal doğum istiyorum vakit yaklaştıkça korkularım oluyor aniden bir şey olucak hissi oluşuyor geceleri doğru düzgün uyuyamıyorum Allah sağ salim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin🤲
eed21 nazife81 bende de oluyor çok normal galiba ama elimde değil asla endişeleniyorum. Amin hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip olsun ♥️
rumeysa1205 eed21 ne kadar güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Benimki kız Miray düşünüyorum ismini 🎀
eed21 rumeysa1205 ultrason kağıdında adet tarihine göre 19 ultrason bulgularına göre 6 Mart yazıyordu
meltemerennn eed21 valla bende vajinal istiyordum sonra yalancı sancılarım başladı canım 34+5 oldum ölecek gibi oluyorum diyorum ben bunu cekemiyorum normali nasıl çekecem acaba
eed21 meltemerennn Zor ama Allah güç veriyor buna sığınıyorum. Sezaryenin sonrasından korkuyorum ben açıkçası
Superisibeyza kavalakurabiyesi bu ne kız ben daha 25 te o kilodaydım millet kafayı yemiş kim bilir dohuma kasar kac olurum normal yaptırmıyolar mı yani
eed21 Superisibeyza Hayır ya doktoru o düşüncededir. Benim doktor hiç o kafada değil. Çevremde bir sürü kişi var kilolu doğum yapan