Hazeel sinemysbaby ultrason yapmanızda hiç bir sıkıntı yoktur demek istedim. Trioid hormonlarım normaldi babamda bu hastalık olduğu için ultrason önerdi ve şüpheli bir nodüle rastlandı evet kanserli bir hücre biyopsi serum takar gibi ince iğne ile yapıldı acımadı yani . Demek istediğim benm ki en kötü durum siz içinizi ferah tıtun ultrasona girin hormon bozukluğu nodülden kaynaklı değil ise korkmanıza hiç gerek yok ilaç tedavisi de olabilirsiniz gebelikte çok sık rastlanan bir durum
yesildoga sinemysbaby benim boğazımda büyük ve sınırda bir nodül var kontrol amaçlı bende ultrasona girdim boğazımdan baktılar bir sıkıntı olmadı çok şükür 24 haftalık hamileyim
fatmaa51 sehertanyeri bende kullanıyorum 25 lik olanı şuan değerim 2.79 çıktı 14 haftalık hamileyim doktorun birine sordum haftada 3 gün 50mcg lik 4 günde 25mcglik kullan ilerleyen haftalarda yetmeyebilir yazmış başka bi doktirda 25lik ile devam et yazmis napcam bilmiyorum
esraezerr sinemysbaby canım sakin ol çok aşırı aşır yüksek değil değerlerin benim de ilk trimesterda çok düşük çıkmıştı tsh tiroid ultrason bakıldı bir sorun çıkmadı ultrason radyasyon vermez için rahat bir şekilde gir tabiki de mr bile çekilir gerekli olduğunda gebeyken. Boğazda nodül yok ise dr gerekli görürse ilaca başlar gerek görmez ise takip eder endişe etme ❤️
sinemysbaby esraezerr çektirdim temiz çıktı boğaz. Şimdide boşa girdim bebeği boşa tehlikeye attım diye panik atak geçiriyorum evde
nilperab sinemysbaby ultrasonun hiçbir zararı yok.İlk gebeliğimdede tiroid ultrasonuna girdim.Şimdiki gebeliğimdede girdim cnm
nilperab sinemysbaby tiroid için heray kan aldırıom.Ve ilaç kullanıyorum cnım ilk gebeliğimdede aynı ilerledik.Şimdi de aynı ilerliyoruz.Asıl tiroıd ıstenılen duseyde olmazsa bebekte gelişim geriliği yapıyor
sinemysbaby nilperab kaçıncı hafta fak ettiniz kaçlık ilaç ile başladınız ben 10. Haftadayım daha endokrin ilaç yazmadı ultrasona gir öyle dedi. Ama perinatoloji doktorum neolır ne olmaz diye 25 lik eutrox ilaç verdi bir haftadır kullanıyorum. Endokrine ultrason da pazartesi günü. Asış ilaç o gün verilecek. 25 lik eutrox yaramış mıdır acaba hiç
dalyaluna35 Canim tiroid usg ile normal muayene oldugun karından bakılan usg ayni, ultrasonda radyasyon yoktur rahatça tahlilini yaptirabilirsin 🌸
nilperab sinemysbaby bnimde 7 haftalık falanken farkedildi.İlk kadın doğumcu önlem olarak 25mg eutrox yazdı.Benim içime sinmedi ertesi gün endokrine gittim.O da dedi 25 mg ile başla sonra 21 gün sonra gel yeterli mi değil mi bakalım dedi. O şekil ilerliyoruz .şimdi 50 ye cıktık eksik gelmıs doz.aslında doktor asagı yukarı tsh değerine kgöre uygun doz veriyor ama yeterli olup olmadığı bir ay sonra belli oluor.Bu kadar stres yapma bnce canım şöyle düşğn önceden annelerimiz tiroid bile baktırmadan hamilelik geçiriyorlardı.Ne zaman ultrasona gırceksın
sinemysbaby fatmaa51 şu an 25 lik kullanıyorum. İlk 3.90 çıktı Üç gün sonra başka hastanede 3.00 çıktı. Bir haftadır 25 lik kullanıyorum Pazartesi dozumu yenileyecekler pazartesi günü troit ultrasonu istediler ona göre yenileyecekler miş çünkü Şu an 10. Haftadayım
sinemysbaby fatmaa51 ilk kaçıcı haftada tsh yi kaç ile öğrendiniz. Kaç haftadır 25 lik doz kullanıyorsunuz acaba
sehertanyeri fatmaa51 yani dahile doktoruma gittiğimde kan testi yaptı onun sonucuna göre devam et dedi değerin yüksek değil 25 lik olan yeterli olur gibi ama tabi doktora danışmak lazım
fatmaa51 sinemysbaby ben öğrenir öğrenmez başlamıştım 5.haftadaydı yada 6ya girerken miydi hatirlamıyorum ama bu haftaların ortasında başladım