nurseluguden kızlaar 15 ocak regl tarihimdi hala olmadım 17 ocakta test yaptım negatif çıktı yarın yine test yapacağım geç döllenme olabilir mi yoksa umutsuz vaka mı :(
melmih12 nurseluguden ay aynı ben sat 14 aralık 20si yaptım negatif. Kahverengi lekelenmem oldu sadece
selennnyum nurseluguden cuma günü test yaptım nevatifti, bugün silik ama çift çizgi çıktı bende de. Geç döllenme olabilir cnm. Bnm 3 gün var reglime ama
nur_say nurseluguden benimde sat 15 aralıktı. 19 ocağa kadar hep negatif çıktı sonuç. 20 ocakta hafif çıktı .Kan verdim beta 54,2 çıktı Doktor bu kadar gecikmeye bu değer çok az dedi ama bence geç döllenme oldu. Bakalım yarın kan vericem tekrar.
nurseluguden elifd2200 evet düzenliydi hiç regl ağrısı çekmedim kasıkta batmalar var elektrik çarpması gibi bazen yorgun hissediyorum falan
elifd2200 nurseluguden ben kuzuma hamileydim evdeki testler kızımı 3 ay idral de göremedim testi saklamak için çift çizgiyi sürekli yaptım 3 ayın sonunda silik çıktı ama cinsiyeti bile öğrenmiştim yani oğlumda da 10 gün geçti test yaptım anında çıktı
seydamerve selennnyum testteki çift çizgi giderek koyulaşıyor. Eğer sonuç pozitifse bir daha yapın daha koyu çıkar.
nurseluguden elifd2200 aaa o da değişikmiş en iyisi kan testi vermek tabi ki ama hastane yakınımda değil kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı da uzak ve çalışıyorum o yüzden gidemedim hala ya
rmysadgzl nurseluguden benimde öyle normalde 13 nde olmam gerekirken hala olmadım 15 nde hastaneye gittim hiç bisey yok hala da regl olmadım
nur_say parla94 sabah sağlık ocağında tekrar kan verdim. Bakalım betada nasıl bir değişim var. Yarın belli olucak. Ama bel ağrım hâlâ devam ediyor. Bu aralar yatılı misafirim var sanırım fazla yoruluyorum ondanda olabilir.
parla94 nur_say umarım artmıştır, her ihtimale karşı kendinizi yormamaya çalışın. hayırlı haberlerinizi bekliyorum inş