esrashnn01 UmutluYasam bu benim ikinci gebeliğim ilk gebeliğim 32. Haftada sonlandı 12 kilo almıştım o haftaya kader şimdi 25 haftada neredeyse 12 kilo aldım😂😂 sonumu düşünemiyorum bacım😂
mervebedir UmutluYasam ilk 6 ay mide bulantım çok oldu. Hiç bir şey yiyemedim. Daha sonra da gebelik şekeri çıktı. Ondan dolayı bir şey yiyemedim. Bir dilim ekmek fazla yesem şekerim çok yükseliyordu. Diyetisyen eşliginde ilerledim. O yüzden kilo almadım.
[silindi] canım zayıf olmak da iyi bi şey değil, çok daha çabuk yoruluyorsun vücudun hemen zayıf düşüyor tansiyon yerlerde geziyor bir de iki can besliyorsun. zayıflık da kilolu olmak kadar problem yani ben de bi 5-6 kilo almaya çalışıyorum alamıyorum. UmutluYasam
UmutluYasam supermooomy evet bende yılbaşından beri hastaydım daha yeni toparladım valla çok zor ilaçsız dikkatli olmak lazım
ahfer Kızlar çok acil,bel fıtığım şişmişti patlıcak gibi belim tutulmuş cok ağrıyor of ne yapmalıyım bilmiyorum 🥺 gebeyim
ronyy UmutluYasam hic Bir seye dikkat etmedim. Ben karnimda 5 ayliktan sinra cikiyor I’lk gebeligimde de öyleydi. Son aylar çok kilo alıyorum. Bakalım bunda nasıl olacak. Ama canım istediği her şeyi yiyorum
Sudedemirer UmutluYasam çok vermek istemiyorum aslında çünkü hamile değilken çok zor kilo alıyorum 55 60 da kalırım inşallah birincide bir ayda kendiliginden gitmişti 40 a düşmüştüm 1 ayda 3 senede zar zor 45 e çıktım sonra yine hamile kaldım 😅
UmutluYasam Sudedemirer zor kilo alanlar genelde çok kilo alıyor hamilelikte ama sonra hemen normale dönüyorlar çevremde var öyle insanlar 😅
Sedakn UmutluYasam 59 ile hamile kaldım. 37+4 üm 66 kilo oldum en fazla. Doğuma kadar belki 1 2 kilo daha alırım heralde ☺️