ecem03mkn 23+5 olduk 57 ile hamile kaldım 62 yim şuan da inşallah cok kilo almam sadece bebeğim alır cok yemek yiyorum ne yapacağım bilmiyorum göğüslerimde çatlaklar olustu güreşçi gibi yağlanmama rağmen 🤭😭
UmutluYasam ecem03mkn canım çatlamaya çare yok ya yapın gereği varsa oluyor genetikte olduğunu sanmıyorum 🤷🏻♀️çokta kilo almamışsın ya
ecem03mkn UmutluYasam Daha önce de kalça ve bacaklarımda Cook fazlaydı çatlak tedavisi yaptırmıştım geçti hepsi ama şimdi göğüslerim o kadar cok büyüdü ki cok şükür göbek kalça bacaklarda yok suanlik ama göğüslerim cok canımı sıkıyor
UmutluYasam ecem03mkn benimde eeen başından beri göğüslerimde hassasiyet var muhtemelen benimde çatlayacak 🥲
happybusey cylnboran04 of sorma ya ama bende bı aç gözlülük de var şu an o gider inşallah 😂şu ekmeği falan kessek güzel olur bence herşeyden azar azar yine o kadar kilo almayız şu an hominigırtlak ne görsem saldiriyorum bildiğin görmemişler gibi😂
mervemirza338_ UmutluYasam evet canım az kaldı ama gel bırde bana sor 2 yaşında bi bebemle cok zor gectı 😊
Dilos24 UmutluYasam 36 haftalığım bugüm tartıldım 6 kilo almışım, şişko hamile kalmanın avantajı galiba😁 94tüm 100 oldum🫣
Elifee UmutluYasam fasd food paketli gıda tatlı ve beyaz ekmek hiç yok hayatımda birde çalıştığım için aşırı hareketliydim günlük 10 bine yakın adım atıyordum diğerlerini gayet normal yedim
1anneninsesi UmutluYasam Şuan 37+2 haftalığız. 60 ile hamile kalmıştım. 55’e düştüm. Şimdi 67 oldum. 🐣💙